Teşekkür ederim abi zararı yoksa problem yokHiç bilmiyorum o ürünleri be abim. SsangYong sahibi arkadaşım Würth'ün enjektör temizleyicisini kullanıyormuş arada, çok memnunmuş somut faydasını görüyormuş. Başka bir bilgim yok.
Niva'nın daha medenisi; daha şehirlisi "Urban", daha ekonomik ve daha minyatürü Niva daha bir.. nasıl diyeyim... primat
Dursun özbek terim i getirmek için erken seçime gitti bide.Ama Tudor gitmiş. Ne güzel bir günn
Abi gelmicem ama bana yürüsün fln diyince bi şeyoldum yürüyebilir miyim sana?Cuma gunu istanbulda olan panpalarla ufak bir bulusma yapcaz gelmek isteyen ozelden yurusun bana
Bence başlarda o kadar zor değil. Oh okul bitti, işe girdim diye düşünüyorsun ama 3-5 ay sonra rutine bağlar bir de işin/iş arkadaşların/patronunla sıkıntı yaşarsan daha zor kesinlikle.İş hayatı çok mu zor oluyor başlarda
tabi öyle ama bizim gibi insanlar düşünür ama normal alıcı bakmaz. Keşke döviz falan bi düşse de fiyatı azalsa çok istiyorım 4x4 pandamız olsun geçemeyeceğim yer kalmazSen bu arabayı çok yanlış anlamışsın kardeş. Arabanın amacı mümkün oldukça hafif iç trimlerle, küçük motorla, küçük ebatlarla, yerden de hafif yüksek olarak şehir içinde az yakarak her yere gidebilmek. Multimedia konacaksa da opsiyon olarak konmalı. Standart donanıma fazla Fiyat konusunda döviz kuru malum, değerlendirmeye sokamıyorum hiçbir arabayı Ama Avrupa piyasası için ucuz bir araba.
Bu aralar acaba bir işe başladığımda nasıl olacak diye düşünüyorum, hep büyük sıkıntılar çekecekmişim gibime geliyor yav. Neyse o vakit gelsin daha çok zaman var o zaman düşünürüm.Bence başlarda o kadar zor değil. Oh okul bitti, işe girdim diye düşünüyorsun ama 3-5 ay sonra rutine bağlar bir de işin/iş arkadaşların/patronunla sıkıntı yaşarsan daha zor kesinlikle.
Dursun özbek terim i getirmek için erken seçime gitti bide.
Tabi ne demek kos hattaAbi gelmicem ama bana yürüsün fln diyince bi şeyoldum yürüyebilir miyim sana?
kaçtaCuma gunu istanbulda olan panpalarla ufak bir bulusma yapcaz gelmek isteyen ozelden yurusun bana
Begenmedim
Aksam yemegi saatleri . Okulu olan var calisan var tahmini 6 7 iste.
Bir gün istanbula gelirsem kollarımı açar üzerine koşarım abiBegenmedim
Sevgin guzelde yani hatun gorurse parcalar solim o bana ole kosmadi dahaBir gün istanbula gelirsem kollarımı açar üzerine koşarım abi