Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle deme,
BalıkEsir Zeus Altarı, Kocaeli Kartepe, Bolu Can kurtaran yokuşlarını tırmandık . Daha dişli rampalar arıyorum kendime .
Kocaeli santral yokuşu , mareayla hiç cıkmadık broadway ile yol ilk açıldığında 2008-2009 falan olabilir çıkmak gibi bir gaflete dusmustuk :) Korkudan agladigimi hatirliyorum .

İnerken bile aşırı tedirgin ediyor , sürekli kazalar oluyor sakat bir yer . Benim diyen arabayı bozar .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kocaeli santral yokuşu , mareayla hiç cıkmadık broadway ile yol ilk açıldığında 2008-2009 falan olabilir çıkmak gibi bir gaflete dusmustuk :) Korkudan agladigimi hatirliyorum .

İnerken bile aşırı tedirgin ediyor , sürekli kazalar oluyor sakat bir yer . Benim diyen arabayı bozar .

Ben her gün çıkmayı göze aldım gibi ne dersin her gün gidilir mi Kartepe Umuttepe arası
Yokuş tam nerede oralara gitmedim pek ben de

Ben her gün çıkmayı göze aldım gibi ne dersin her gün gidilir mi Kartepe Umuttepe arası
Yokuş tam nerede oralara gitmedim pek ben de
Gitmesine gidilir ama ben santrali tercih etmem . Gültepe den çıkılabilir eski istanbul yolundan (üçyol) çıkılabilir .

Her gün santralden giden tanıdığım da var , arabasini seven oradan gitmez mecbur kalmadıkça .

Vur kırbacı 5k rpm üstü nasıl cıkıyor abim bak gör
Rampada 5.000 devir üstü bana sıkıntılı geliyor en azindan bizim araba için . Kol çıkarabilir mi ? 190bine dayanmış tüplü bir marea . Tipoda zorlayinca pistonlarin kaputtan firladigini anlatanlar var inanalim mı ?

Mevzu sıkıntı o zaman mareada dikkat etmekte fayda var
Elden cikaralim en iyisi :D

Birde kesici yok galiba o korkutuyor beni bir defasinda 7200e kadar çevirdik , kesmedi . Grupta yazıyorum 6500de kesen var 7000de kesen var . Bizimkinde iptal falan olduysa sıkıntı büyük :D uzun zamandır 6000in üstüne cikmiyoruz o yüzden .

Elden cikaralim en iyisi :D

Birde kesici yok galiba o korkutuyor beni bir defasinda 7200e kadar çevirdik , kesmedi . Grupta yazıyorum 6500de kesen var 7000de kesen var . Bizimkinde iptal falan olduysa sıkıntı büyük :D uzun zamandır 6000in üstüne cikmiyoruz o yüzden .

Motoru bilmiyorsan durumunu kondisyonunu felan ya motoru sıfırlamak yada arabayı hiç çıkma 4000 devir üstüne

@Sailor
Bak tatil param.. Birikiyor..
IMG_20180318_154046_HDR-1600x1200.jpg

Yani evde 2 kisi calisiyor kira ucu tasarruf var inanmak istemiyorum su fotografa :D
Benim ailem tatil icin yaklasik 3 senedir yurtdisini tercih ediyor. 5 ay onceden alininca bodrumdan ucuza geliyor lakin euro dolar ucunca artik imkansiza yaklasiyoruz
Bu sene bodruma gitmek istiyorum senelerdir tatil yapamadim cocuk almayan otelim var benim mis

Yani evde 2 kisi calisiyor kira ucu tasarruf var inanmak istemiyorum su fotografa :D
Benim ailem tatil icin yaklasik 3 senedir yurtdisini tercih ediyor. 5 ay onceden alininca bodrumdan ucuza geliyor lakin euro dolar ucunca artik imkansiza yaklasiyoruz
Bu sene bodruma gitmek istiyorum senelerdir tatil yapamadim cocuk almayan otelim var benim mis

Bak ucuza nasıl geziyom videosu. Bilmiyom daha önce izledinmi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...