sanada cnmHayırlı geceler
Antalya sıcağında araba soğuk hava çeksin diye ahdhsxhsgl
İyi yolculuklar abiBu gece yolculuk var beyler, memlekete Merzifona gidiyorum 2-3 gunlugune
Donuste 10 bin bakimi gelmis oluyo
Bnde merzifonda doğdum ama 3 yaşında taşınmışz ordan pek bişey hatırlamıyom öle anlatiym dedimBu gece yolculuk var beyler, memlekete Merzifona gidiyorum 2-3 gunlugune
Baban asker, polis veya ogretmen mi?Bnde merzifonda doğdum ama 3 yaşında taşınmışz ordan pek bişey hatırlamıyom öle anlatiym dedim
AskrBaban asker, polis veya ogretmen mi?
Hocam hayırlı yolculuklar hemşeri sayılırız benim anne tarafıda amasyalıBu gece yolculuk var beyler, memlekete Merzifona gidiyorum 2-3 gunlugune
En çok zararlı çıkacak olan yine ABD olacak bu işten. Ne olursa olsun zaten pahalı olan teknolojik ürünler işçi maliyetinin vs. yükselmesi ile 2 tık daha yükselip akılalmaz seviyelere çıkacak. Kendileri bile fiyatlara isyan ederken diğer ülkelerin buna tepki vermemesi içten bile değil. Varlığının en büyük kısmı ihracata bağlı olan bir ülkenin ihracatını azaltacak hamlelere başvurması garip ve bir o kadar komik.Trump o yuzden amerika icine apple a fabrika kurdurtup huawei vb cin markalara yaptirim uygulatiyor http://www.webtekno.com/abd-huawei-ve-zte-den-ekipman-alanlara-yaptirim-uygulayabilir-h42930.html
Demeye gerek yok. Trump'ın imzaladığı belgelerin birçoğu intihar niteliğinde ve uzun süre sürdürülebilir değiller.Güç böyle bir şey..Adamlar para problemi olmayan büyük bir pazar, bir şey de diyemiyorsun
Bak burada haklısın abi ancak Müslümanları ve göçmenleri istemeyerek en çok yine kendi bacağına sıkıyor. Göçmenler kadar ucuz işçi gücü bulamayacak. Meksikalıların rolü ABD için azınsanmayacak derecede çünkü azınlık gibi değiller. Atıldıkları an zaten ucuz olmayan işçi maliyeti zirve yapacak ve yukarıda dediğim gibi sonlarını getirmiş olacak.Abi ne diyecez adam cikti bagirdi muslumanlari sevmiyoruz istemiyoruz diye ertesi hafta elini opmeye gitti bizimki daha ne diyeyim bilgi guctur.
Bizim daha sonumuz gelmediyse amerikanin daha bi 100 sene daha gelmez. Biz tamamen disa bagimliyiz. En ufak birsey uretemiyoruz . Buna ragmen bir sekilde ayaktayiz. Ben sanmiyorum sonlarinin gelecegini malum cogu sey onlarin elinde.Konu sapmasın diye buraya alıntıladım.
En çok zararlı çıkacak olan yine ABD olacak bu işten. Ne olursa olsun zaten pahalı olan teknolojik ürünler işçi maliyetinin vs. yükselmesi ile 2 tık daha yükselip akılalmaz seviyelere çıkacak. Kendileri bile fiyatlara isyan ederken diğer ülkelerin buna tepki vermemesi içten bile değil. Varlığının en büyük kısmı ihracata bağlı olan bir ülkenin ihracatını azaltacak hamlelere başvurması garip ve bir o kadar komik.
Demeye gerek yok. Trump'ın imzaladığı belgelerin birçoğu intihar niteliğinde ve uzun süre sürdürülebilir değiller.
Bak burada haklısın abi ancak Müslümanları ve göçmenleri istemeyerek en çok yine kendi bacağına sıkıyor. Göçmenler kadar ucuz işçi gücü bulamayacak. Meksikalıların rolü ABD için azınsanmayacak derecede çünkü azınlık gibi değiller. Atıldıkları an zaten ucuz olmayan işçi maliyeti zirve yapacak ve yukarıda dediğim gibi sonlarını getirmiş olacak.
Sorsan ekonomi yapıcam der. 12 bin tl az para mı? Madem ekonomik istiyorsun cx5 üzerine 12 bin daha koyup dizel bir crossover rahat alırdın. Jelatini açılmamış, pırıl pırıl bir kafaMazda forumu biraktim artik. Adam yeni kasa mazda cx5 almis lpg taktirmis 12 bin tl tutmus mantikli diyen vardi saka gibi