Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20180326_133004(1)-1.jpg

?????

Konu sapmasın diye buraya alıntıladım.

Trump o yuzden amerika icine apple a fabrika kurdurtup huawei vb cin markalara yaptirim uygulatiyor http://www.webtekno.com/abd-huawei-ve-zte-den-ekipman-alanlara-yaptirim-uygulayabilir-h42930.html
En çok zararlı çıkacak olan yine ABD olacak bu işten. Ne olursa olsun zaten pahalı olan teknolojik ürünler işçi maliyetinin vs. yükselmesi ile 2 tık daha yükselip akılalmaz seviyelere çıkacak. Kendileri bile fiyatlara isyan ederken diğer ülkelerin buna tepki vermemesi içten bile değil. Varlığının en büyük kısmı ihracata bağlı olan bir ülkenin ihracatını azaltacak hamlelere başvurması garip ve bir o kadar komik.
Güç böyle bir şey..Adamlar para problemi olmayan büyük bir pazar, bir şey de diyemiyorsun
Demeye gerek yok. Trump'ın imzaladığı belgelerin birçoğu intihar niteliğinde ve uzun süre sürdürülebilir değiller.
Abi ne diyecez adam cikti bagirdi muslumanlari sevmiyoruz istemiyoruz diye ertesi hafta elini opmeye gitti bizimki daha ne diyeyim bilgi guctur.
Bak burada haklısın abi ancak Müslümanları ve göçmenleri istemeyerek en çok yine kendi bacağına sıkıyor. Göçmenler kadar ucuz işçi gücü bulamayacak. Meksikalıların rolü ABD için azınsanmayacak derecede çünkü azınlık gibi değiller. Atıldıkları an zaten ucuz olmayan işçi maliyeti zirve yapacak ve yukarıda dediğim gibi sonlarını getirmiş olacak.

Konu sapmasın diye buraya alıntıladım.

En çok zararlı çıkacak olan yine ABD olacak bu işten. Ne olursa olsun zaten pahalı olan teknolojik ürünler işçi maliyetinin vs. yükselmesi ile 2 tık daha yükselip akılalmaz seviyelere çıkacak. Kendileri bile fiyatlara isyan ederken diğer ülkelerin buna tepki vermemesi içten bile değil. Varlığının en büyük kısmı ihracata bağlı olan bir ülkenin ihracatını azaltacak hamlelere başvurması garip ve bir o kadar komik.

Demeye gerek yok. Trump'ın imzaladığı belgelerin birçoğu intihar niteliğinde ve uzun süre sürdürülebilir değiller.

Bak burada haklısın abi ancak Müslümanları ve göçmenleri istemeyerek en çok yine kendi bacağına sıkıyor. Göçmenler kadar ucuz işçi gücü bulamayacak. Meksikalıların rolü ABD için azınsanmayacak derecede çünkü azınlık gibi değiller. Atıldıkları an zaten ucuz olmayan işçi maliyeti zirve yapacak ve yukarıda dediğim gibi sonlarını getirmiş olacak.
Bizim daha sonumuz gelmediyse amerikanin daha bi 100 sene daha gelmez. Biz tamamen disa bagimliyiz. En ufak birsey uretemiyoruz . Buna ragmen bir sekilde ayaktayiz. Ben sanmiyorum sonlarinin gelecegini malum cogu sey onlarin elinde.

Trump Ford'un da içinden geçti.. Ford, Meksika'ya 1.6 milyar dolarlık yatırım yapıp üretim tesisi kuracaktı ki Trump engelledi. Meksika'da üretilen Focus'un da üretimini başka eyalete kaydırttı. Mk4 focus'un da geç çıkması bundan dolayı oldu zaten. Trump'ın bu hamleleri yüzünden 800 milyon dolar zarar ettmişler. Transit Custom modelinin çıkacak hibrid versiyonunu ise Gölcük'te üretecekmiş Ford.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...