Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2.0 benzinli motor aliyorsun 10 litre yakiyor koca jip misler gibi onada fazla deyip lpg taktiriyorsun sıkıstirma orani yuksek motora. Allah turklere akil fikir versin cidden.
Abi skyactive ler aktinson çevrimiyle çalıştığı için gerçekte sıkıştırılan hava oranı kağıt üstünde yazan sıkıştırma oranından az oluyor

Sıkıştırma zamanı başladığında emme valvi biraz daha açık kalıp içeri alınan havanın birazı dışarı çıkarılıp verim arttırılıyor. Yani atıyorum verilen c.r. 14.1 se onun 2. birimi sıkıştırmada geri çıkartılıyor yani sıkışan hava aslında 12.1

Birde bu kadar karmasik motora lpg taktirmislar ilgincmis

Mal mıdır nedir 2.0 atmisferik olduğunu aldıktan sonra mi öğrenmis? 0 arabaya lpg nedir ya
Ahahhaha cildirirsin boyle birsey yok cevabi vereyim hatta kafayi yiyelim

Güç için zevk için gayet alınabilir. Parası olan gayet de alabilir. Ayrıca yeni nesil 2.0 motorlar gayet de cimrileşiyor. Cx-5 in konforu için almak isteyen alabilir. Diğer dizel suvlarla kıyaslayınca cx-5 ağır basıyordur, zevkler renkler ihtiyaçlar... Elektrikli derken hibrit demek istedin sanırım. Hibrit rav4 ün fiyatına bakabilirsin 240 bin tl. Suv segmentinde başka hibrit yok.

2. el alıp olası sıkıntılarla, hor kullanım sonucu problemlerle karşılaşmaktansa insanlar sıfıra yöneliyor. Zaten 2-3 yaşındaki araçların fiyatları da sıfırlarla yarışıyor. Cx-5 in makyajlı kasa olması bile aldırır zaten. 2. elde de 150 bin tl veren 20 daha koyup sıfır alabilir. Garanti gitmez, sadece motor konusunda mazda garantisinden çıkar, ama prins garantiyi 100bin km. devam ettirir. Zaten skyactiv-g de kendini kanıtlamış bir motor. En ufak sorun yok, lpg ile de gayet uyumlu. Aracın değerinin düşmesi senin nazarında... Servis bulunur, 1 tane servis yok sonuçta. 1 tane örnek gösterilmesi bütünün öyle olduğunu kanıtlamaz.

Sana göre 1.4 tsi tiguan ya da ateca daha ideal. Ama başkası için ihtiyaçlar farklı. ki o 1.4 tsi lara da yakıt fazla gelip lpg taktıranlar mevcut

Citroen c1 gibi bir arabayla aynı classmanda olmak beni üzüyor. Şimdi yanımdan gecti c1. Bu araba a sınıfıymış. Benim arabada a sınıfı ama c1in döver paket eder. Benim arabayı yanlış sınıflandırmışlar..

Lpg olayından daha korkunç olanı, arabanın orjinal rengi üstüne folyo yapıştırma. Hani şu kaplamacılar. Arabayı baştan istediği renkte alsa bu kadar uğraşılmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...