Lpg arabayi bozmazmisYa arabanı garantisi ne olcak. O motor kendiliğinden yatak sarsa ne yapacak.
Onu gectin bu motoru yapan mühendis manyakmıda lpgli araba yapmamış![]()

Lpg arabayi bozmazmisYa arabanı garantisi ne olcak. O motor kendiliğinden yatak sarsa ne yapacak.
Onu gectin bu motoru yapan mühendis manyakmıda lpgli araba yapmamış![]()
Abi skyactive ler aktinson çevrimiyle çalıştığı için gerçekte sıkıştırılan hava oranı kağıt üstünde yazan sıkıştırma oranından az oluyor2.0 benzinli motor aliyorsun 10 litre yakiyor koca jip misler gibi onada fazla deyip lpg taktiriyorsun sıkıstirma orani yuksek motora. Allah turklere akil fikir versin cidden.
İlk defa duydum ben bunu vallaAbi skyactive ler aktinson çevrimiyle çalıştığı için gerçekte sıkıştırılan hava oranı kağıt üstünde yazan sıkıştırma oranından az oluyor
Hani , niye vag değil bu ? Rs6 beklerdik senden .
Sıkıştırma zamanı başladığında emme valvi biraz daha açık kalıp içeri alınan havanın birazı dışarı çıkarılıp verim arttırılıyor. Yani atıyorum verilen c.r. 14.1 se onun 2. birimi sıkıştırmada geri çıkartılıyor yani sıkışan hava aslında 12.1İlk defa duydum ben bunu valla
Lpg arabayi bozmazmisen temiz en guzel yakit vs diye gidiyor yurtdisinda cogu aracda lpg secenegi varmis vs mazda salak abi ondan bence
![]()
2018 kasami bu anlamadim vallaBahse konu araba bu ise , çok yazık etmiş
Birde bu kadar karmasik motora lpg taktirmislar ilgincmisSıkıştırma zamanı başladığında emme valvi biraz daha açık kalıp içeri alınan havanın birazı dışarı çıkarılıp verim arttırılıyor. Yani atıyorum verilen c.r. 14.1 se onun 2. birimi sıkıştırmada geri çıkartılıyor yani sıkışan hava aslında 12.1
2018 kasami bu anlamadim valla
Sehir ici 10 yakiyormus 2.0 atmosferik benzinli jip2017 modelmiş bu. Araba 80 ile giderken 5,5 litre benzin yakıyor. 110 ile giderken 7,5 litre. Nesi çokmuş bunun.
Mal mıdır nedir 2.0 atmisferik olduğunu aldıktan sonra mi öğrenmis? 0 arabaya lpg nedir yaSehir ici 10 yakiyormus 2.0 atmosferik benzinli jip
Ahahhaha cildirirsin boyle birsey yok cevabi vereyim hatta kafayi yiyelimMal mıdır nedir 2.0 atmisferik olduğunu aldıktan sonra mi öğrenmis? 0 arabaya lpg nedir ya
Sinanin i10 testini izlemistimde a normal be abiCitroen c1 gibi bir arabayla aynı classmanda olmak beni üzüyor. Şimdi yanımdan gecti c1. Bu araba a sınıfıymış. Benim arabada a sınıfı ama c1in döver paket eder. Benim arabayı yanlış sınıflandırmışlar..
Kaplama kötü yapılmadığı sürece arabanin orjinal rengini koruyor amaLpg olayından daha korkunç olanı, arabanın orjinal rengi üstüne folyo yapıştırma. Hani şu kaplamacılar. Arabayı baştan istediği renkte alsa bu kadar uğraşılmaz.
Bugün gittim ıslak hamburgeri süpermiş ya teşekkürler tavsiye içinKokoreçi bilemiyorum ama bahçe büfe var incirlide, 24 saat açık. Kokoreçte yapsalar oradan çıkmam zaten.