Hayır yemedim bi ara denerimtamam yedim ben ondan @AYUU larada eke kokoreç var çok güzel izmir usulü yapıyor yedin mi hiç
Hayır yemedim bi ara denerimtamam yedim ben ondan @AYUU larada eke kokoreç var çok güzel izmir usulü yapıyor yedin mi hiç
Yedirelim hemenHayır yemedim bi ara denerim
Ordan gel beni evden al gidelm yiyelimYedirelim hemen
Ayıptır sorması ne yaptın abi??Lisede ilk işimden kalan bir rahatsızlık. 35 yaşıma kadar idare ediyorum. Günde 12 saat ayakta çalıştım 3 sene. Ağir işlerdi. Gençken yaptık bir hata. Ceremesini cekiyorum..
ayakta durdun diye menisküs olmaz, kasta ödem bağlarda zedelenme vardır en fazla, ben yıllardır ayakta çalışıyorum sayılır bazı günler 8saat durduğum oluyorLisede ilk işimden kalan bir rahatsızlık. 35 yaşıma kadar idare ediyorum. Günde 12 saat ayakta çalıştım 3 sene. Ağir işlerdi. Gençken yaptık bir hata. Ceremesini cekiyorum..
Kapatan kaptannnnnnnYedirelim hemen
maşallah bu yaşta ne kadar ameliyat olmuşsun
ayakta durdun diye menisküs olmaz, kasta ödem bağlarda zedelenme vardır en fazla, ben yıllardır ayakta çalışıyorum sayılır bazı günler 8saat durduğum oluyor
Yemek yiyelim anlaminda icin fesatKapatan kaptannnnnnn
Nerdeydin senOrdan gel beni evden al gidelm yiyelim
Hadi öyle olsunYemek yiyelim anlaminda icin fesat
Nerdeydin sen
En sevmedigim yer. Bir ara cidden cok iyi seyler cikiyordu oradanda simdi herseyleri sahteBen yazıcıoğlunda çalışıyordum. Ve o zamanlar lcd yoktu. 19 inch tüplü monitörleri en üst kattaki depoya dizmem gerekiyordu sık sık.
Senin arabada kokorec nerdeydiHadi öyle olsun
Zabıtalar paket etti o adamı ya hemen evin asagisindaydıSenin arabada kokorec nerdeydi
Ana cok ovmustundeZabıtalar paket etti o adamı ya hemen evin asagisindaydı
Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz. Yanına 15 midye bir de ayran, aman diyorum.izmir usulu olsun bari
AntalyaYemek yiyelim anlaminda icin fesat
Nerdeydin sen
Karsida olsa yemeye gideriz valla o derece iyidiAna cok ovmustunde
Kokoreçi bilemiyorum ama bahçe büfe var incirlide, 24 saat açık. Kokoreçte yapsalar oradan çıkmam zaten.Bakırköy tarafında iyi kokoreç nerde var gençler