Plaza ağzıyla konuşma be knkBatarya cold durumdaymış, Heat etmiş. Kapasite yükselmiş.
Klasik bms problemi. Teslalarda çok olur.
Hakikaten çok başarılı satıcıymışEkli dosyayı görüntüle 12311
Gittigidiyordan 10 x60 motul aldım. Kargo bedava + 80 tl üstü alışverişe 20 tl hediye çekim vardı 143,99a geldi
Hakikaten çok başarılı satıcıymış
Konu mu açsam bilemedim ama buraya yazayım belki sonra konu açarım.
Boğazlarım şişti, ağrıyor ne iyi gelir. Annem hemen antibiyotik diyo. Hayır dedim. Ama bi çözüm lazım. İnternette soğuk falan iyi gelir diyo. Sizin bilginiz var mı?
sonra ıkıncı el neden almıyorsun dıyorlar
Bitki çayları vb. ılık-sıcak sıvılar / SuKonu mu açsam bilemedim ama buraya yazayım belki sonra konu açarım.
Boğazlarım şişti, ağrıyor ne iyi gelir. Annem hemen antibiyotik diyo. Hayır dedim. Ama bi çözüm lazım. İnternette soğuk falan iyi gelir diyo. Sizin bilginiz var mı?
Geçmiş olsun kardeşim.. Genellikle reçetesiz ilaç kullanmam ama antibiyotikten önce bunu kullanırım. 1-2 gün içinde genellikle kesiyor. Kesmediği zaman antibiyotiğe başlıyorum. Boğazların yutkunurken acırsa da pastil öneriyorum.Konu mu açsam bilemedim ama buraya yazayım belki sonra konu açarım.
Bu yasaklandi yav adrenalin var icinde diyeGeçmiş olsun kardeşim.. Antibiyotikten önce hep bunu kullanırım. 1-2 gün içinde genellikle kesiyor. Kesmediği zaman antibiyotiğe başlıyorum. Boğazların yutkunurken acırsa da pastil öneriyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 12315
o zaman yarın okula gitmiyim. battaniye altında yatayım.Uyursan iyileşirsin. Birazda terlemen lazım.
su doğrudur da sıcak yiyecek ve içecekler daha çok tahriş ediyo diye okudum.Bitki çayları vb. ılık-sıcak sıvılar / Su
Degil mi doktorum ? @DouglasAdams
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öyle diyorlar ama karalama kampanyası falan da diyorlar. Doktorlar hala veriyor bundan, eczanelerde de satılıyor. Ben de boğazlarım şiştiği zaman grip olacağımı anlarsam kullanıyorum. Bir zararını görmedim. Uzun yıllardır kullanıyorum bunuBu yasaklandi yav adrenalin var icinde diye
Yılda en az 4-5 kez başıma gelen olay. Asitli, baharatlı yiyeceklerden uzak durup genelde ılık içeceklerle, c vitamini tüketmeye dikkat ediyorum. Adaçayı bir diğer öneri ve bol su tüketimi. Hem mikrop atma hem de boğazın kurumaması açısından önemli, ilaç olarakta andorex boğaz spreyi kullanıyorum, şimdiden geçmiş olsun.Konu mu açsam bilemedim ama buraya yazayım belki sonra konu açarım.
Tadi çok güzel ama hasta olmasam bile içesim geliyoBu yasaklandi yav adrenalin var icinde diye
Adam denemis inanmis kanitlamis kendine vallahi turkuz bizÖyle diyorlar ama karalama kampanyası falan da diyorlar. Doktorlar hala veriyor bundan, eczanelerde de satılıyor. Ben de boğazlarım şiştiği zaman grip olacağımı anlarsam kullanıyorum. Bir zararını görmedim. Uzun yıllardır kullanıyorum bunu
Piyasayı bayağı bir ele geçirince rakipler çamur attı diyorlar bu ilaç için ama fark etmez, dediğin gibi ben uzun yıllardır sıcak suyun içine koyup içiyorum hem iyileştiriyor hem de sıkıntı oluşturmadı banaAdam denemis inanmis kanitlamis kendine vallahi turkuz biz
tadıda guzel cıdden @CusslerPiyasayı bayağı bir ele geçirince rakipler çamur attı diyorlar bu ilaç için ama fark etmez, dediğin gibi ben uzun yıllardır sıcak suyun içine koyup içiyorum hem iyileştiriyor hem de sıkıntı oluşturmadı bana