Hea 2 civata 3 somun falanOooo hayırlı olsun merso yapmışın
Hea 2 civata 3 somun falanOooo hayırlı olsun merso yapmışın
Cumartesi sizi pistte gorebilecekmiyiz kaptanım?Hea 2 civata 3 somun falan
Lastikleri frenleri karsilayabilecek param olmadigindan hayir ama kosede izlemek icin gelebilirim belkiCumartesi sizi pistte gorebilecekmiyiz kaptanım?
Eksik yazmışım, benim dediğim de izleme zaten, piste çıkmak biraz zengin işiLastikleri frenleri karsilayabilecek param olmadigindan hayir ama kosede izlemek icin gelebilirim belki
Ev ile iş arasında ~23,52 km olduğu sürece tabiki yakarsın.Günaydın.
Bu gün hava okadar güzelki, Araba ile işe gitmeye karar verdim. 2200 devir 70 km hızı geçmeden , rekor kırarak istanbul şehir içi 58,8 km hız ortalaması ile işe vardım. Bu şu ana kadar ulaştığım en yüksek ortalama hız. Daha önceleri 90 km hıza çıktığım halde 45 ortalamayı tutturamıyordum. Bu gün sabah 7,00 gibi yola cıktım 7,24 gibi iş yerime vardım. Daha önce hiç olmadığı kadar yavaş sürmeme rağmen değer harika...
Fakat bu sabah 2200 deviri geçmeden arabayı sürünce, arabanın motor harareti sürekli yükselip indi. Bu demek oluyorki bu devirler hiçde ekonomik değil. Araba belliki Lean Burn yapmış, hararete sebep oluyor. Anlaşılıyor ki, 2500 devrin altı sağlıklı bir sürüş devri değil. Zaten Hararete dikkat ettim, normalden çok daha hızlı ısındı motor. Harartim 2500 devirde 87 civari iken , 2200 devirde 90 dereceye vurdu. Bu da yakıttan aldığım maksimum verimi ısı enerjisi olarak kaybettiğim anlamına geliyor. 4,3 litre ile vardığım yere 4,5 litre tüketim ile geldim. Çok acı bir kayıp
Ev ile iş arasında ~23,52 km olduğu sürece tabiki yakarsın.
Motor sıcklağının yükselip alçalmasının sebebi pasif soğutmanın yetersiz, aktif soğutmanın fazla gelmesinden kaynaklanır. Bugün sizin oralarda o saatlerde hava 8-10C olarak tahmin ediyorum. Bence normal bir durum 20-25 derece olması halinde sıcaklık sabit fakat birim hacilde giren oksijen azalıcağından cokta farklı sonuç beklemiyorum.
2500 tercih ederdim
Telefon iyice kafayı yedi4 saat önce 27 olan pil cebimde dururken 41e çıkmışEkli dosyayı görüntüle 12313
Arkaya küfür yazmak nedir ya?
Blyat/blyad.Ne yazmışki bu rus arkadaş.
Zımbalamak diyince akla gelen ilk eylem nedir?şu enerjini @maximaorhan ı zımbalamaya kullanmazsın he.
W212 değil mi Bizimki onun yavrusu işte pek bir farkı yokBu o araba degil ama
2017 kasa onde cift far vs yok iste full led.W212 değil mi Bizimki onun yavrusu işte pek bir farkı yok
Onlar takılmak istiyor ama benim işim olmaz. Yanıma yaklaşamazlar. Yalnız nusretle durum biraz farklı; onun mangal sözü vardı, ete buta zam geldi diye hep kıvırıyor.nusretle cznburakla azadyılmaz'la da takılıyormuşsun
Yakalamak? Temasa geçmek?Zımbalamak diyince akla gelen ilk eylem nedir?