Günaydın...
Her sabah beni durağıma babam bırakır. Sabah 7 de yola çıkar 8 km otobanda yolculuk yaparız babamla. Babam emekli , ama ev oturmak yerine aile standartlarımızı yükseltmek ve kredi borclarını ödemek için servis şöförlüğü yapar.
2016 model Mercedes 16+1 servis aracını öyle sesiz kullandıki bu gün, kimin oğlu olduğumu gayet iyi anlattı bana. 1850 devirde 75 km hız, motor sesi var yok bir şekilde otobanı kat ettik. Bahsettiğim otoban şile otoyolu beşiktaş tesisleri oluyor bu arada. Babamda en az benim kadar tassaruf meraklısı bir insan. Depoyu kendi doldurmuyor, araba ona ait olmasa bile ekonomik kullanmaya devam ediyor.
Bir kere bu şekilde kullanmak, araba kullanırken seni dinlendiriyor. Bir çok kişi hypermiling yapmayı yorucu zanneder, oysaki bizim gibi tipler için esas yorucu olan 90 km üstü hızlarda yola verdiğimiz dikkattir. Bir araba 8 km lik yolda uykumun geldiğini bile hissettim. Babamda zaten servisini kullanan tüm personelin yol boyunca uyuduğundan şikayetci.
Ben diyim kızları magnet gibi çekecek tek araba M2'dirKonuyu okuyunca sen geldin aklıma @Porsche
https://eksisozluk.com/kari-kiz-dusurmek-icin-alinabilecek-en-iyi-araba--5390844?p=1
Param olsada sana bac mono alsamBen diyim kızları magnet gibi çekecek tek araba M2'dir
isyerinden bir arkadasim var tarzi su : Aston Martin, dar gomlek, kolda rolex, direk mankenlerle takiliyorBen diyim kızları magnet gibi çekecek tek araba M2'dir
dizel bir araç için bu sürüş devamlı iyi değil ama bilmiyorum babanızın bilgisi var mı ama dpf sorunları baş gösteriyor sonra
Mini cooper der geçerimBen diyim kızları magnet gibi çekecek tek araba M2'dir
Yani o kadar etiket duydum 2 findik 2 top dondurma falanda 2 goz diyeni ilk defa duydumgençler ne m2 ne ferrari gerçek kadınları etkileyen iki gözünüzün arkasındaki @Porsche @denizyenilmez_
Burnum güzel benim abi ama bakmiyolar yav ona. Sen başka bişey mi kast ettin tam anlayamadımgençler ne m2 ne ferrari gerçek kadınları etkileyen iki gözünüzün arkasındaki @Porsche @denizyenilmez_
Aston Martin'im olsa yeminle hiçbir kadını bindirmem hele bide yeni çıkan Vantage V8 Manuel olcak varya abovvvvvvvisyerinden bir arkadasim var tarzi su : Aston Martin, dar gomlek, kolda rolex, direk mankenlerle takiliyor
Adamin mi ucuzluguna uzulsem kadinlarin mi ucuzluguna uzulsem bilemedimisyerinden bir arkadasim var tarzi su : Aston Martin, dar gomlek, kolda rolex, direk mankenlerle takiliyor
Adam Türkiye standartları için baya pahalı yanliz bizim kızlar dolu poloya bile tav oluyorlar neredeyseAdamin mi ucuzluguna uzulsem kadinlarin mi ucuzluguna uzulsem bilemedim
Ya eski kasa astonsaAdam Türkiye standartları için baya pahalı yanliz bizim kızlar dolu poloya bile tav oluyorlar neredeyse
Olsun kız olmasa bile ben düşebilirimYa eski kasa astonsa
v8 vantage var ama icine binmedim manuelmi bilmiyorum demek istedigim araba sinif atladikca takilabilecegin kizlarda segment atliyorAston Martin'im olsa yeminle hiçbir kadını bindirmem hele bide yeni çıkan Vantage V8 Manuel olcak varya abovvvvvvv
Beyin diyor beyinBurnum güzel benim abi ama bakmiyolar yav ona. Sen başka bişey mi kast ettin tam anlayamadım
Hee yav bizim gibi adamlarda o çalışıyor ama kızlar çok şiiyyapmıyo onuBeyin diyor beyin