Böyle oyuncaklari görünce alasım geliyor ama evde hiç olucak biliyorum
lan arasındaki dememiş adam arkasındaki demiş. beyin yani beyinBurnum güzel benim abi ama bakmiyolar yav ona. Sen başka bişey mi kast ettin tam anlayamadım
Kim cikardi ya bunulan arasındaki dememiş adam arkasındaki demiş. beyin yani beyin
neyiKim cikardi ya bunu
Hee yav ben daha yeni uykudan kalktıydım nerden bilemlan arasındaki dememiş adam arkasındaki demiş. beyin yani beyin
Okulun yokmu senin bu saate ne uykusuHee yav ben daha yeni uykudan kalktıydım nerden bilem
arkasında ortasında muhabbetını
Gitmedim valla bugün bi konferansa gideceklerdi tüm gün dedim benim işime yaramazOkulun yokmu senin bu saate ne uykusu
Birak sanki icini bilmiyoruz hic 2 tane de bitsin yaniolum naaptınız lan siz beyin dedim beyin nerelere çektiniz lafı @Sailor @Porsche allahtan @mustafa.e ve @Cussler beni anlamış
aaaaa içimde ne varmış benim yaaaBirak sanki icini bilmiyoruz hic 2 tane de bitsin yani
Arabayi 3 leyelim bence.3 üçaaaaa içimde ne varmış benim yaaa
3 2 1... Töbe töbeArabayi 3 leyelim bence.3 üç
ınce dokunduruyorum adama sen cakamadın daha3 2 1... Töbe töbe
vallah ben yapmadım gaptanım hdncndndarkasında ortasında muhabbetını
Benim c4'un de durumu ayniydi seni iyi anliyorum. Ama en azindan farkli bir araba deneyimlemis oluyorsunuz iste oradan bakmak lazim
Tecrübe tecrübedir. Bizim de 5.Ford aracımız ama hepsinden başka bir tecrübe ediniyorumAiledeki 4. Citroen yalnız. Tabii 3. İnsignia veya picasso gelseydi artık yavaştan sıyırmaya başlardım en azından farklı bir model