15ayda 8k yol alabildik sadece Bu verileri yeğeni arabada uyutmaya çalışırken elde ettim. Sonuç olarak arabada çocuk uyutmak eşittir hypermiling
Sandigimdan daha kotu yerlere kaymis konusmaınce dokunduruyorum adama sen cakamadın daha
Al al doldurursun ben gibi dolabın birineBöyle oyuncaklari görünce alasım geliyor ama evde hiç olucak biliyorumEkli dosyayı görüntüle 12319 Ekli dosyayı görüntüle 12320 Ekli dosyayı görüntüle 12321
Bildiğimiz şeylerdi ama görünce bir kez daha içim karardı kapattım.
Valla ben Hyundai'ye çok uzağım Tucson olsa yine yorum yapabilirim ama bunları bilmiyorum.Birde şuna bakın bakalım..
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...n-fiyat-cam-tavanli-72-bin-km-536979361/detay
Yep artık her ay otohaber deyim . Yazmamı ve araştırmamı istediğiniz değişik konular varsa söyleyebilirsiniz dergi olmasa bile kendi siteme yazarım.Ekli dosyayı görüntüle 12336 @Porsche bumuydu seni yazdığın sayi?
Ooo tamamdir haci
Beyin " arasindaki " ne çalışıyor [emoji16]lan arasındaki dememiş adam arkasındaki demiş. beyin yani beyin
Ooo tamamdir haci
anlamadım?Beyin " arasindaki " ne çalışıyor [emoji16]
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tam olarak aciklarsam yanlış anlaşılıranlamadım?
Benzine acirsam belkiGidiyonmu sen buna.
Benzine acirsam belki
O nedir yav abi lock upHanım bana iş kitlemezse bende giderim buna. Senin muzda otobanda az yakar, Hep lock-up damperin çalışır. Uzun süredir kenetlenme yapmamıştır overdrive moduna... Çalışmayan parçaların çalışır, egzersiz niyetine.