5 liralık kille 80 liralık kilin farkı neBauhaus koctas
5 liralık kille 80 liralık kilin farkı neBauhaus koctas
Fikrim yok valla5 liralık kille 80 liralık kilin farkı ne
Abi ısırdığında kullanmaya devam edersen ghost screen olabilir. Soğutma yolu önemli. Jdi panel var bende hiç bir sıkıntı yok.Denedim telefona iyi hava üflüyor.. Yarın açık öğretim sınavında görücez.
Biktim biktim xioamiden valla bak kamerasi ve hizi olmasa degistirirdim guncelleme hala gelmedi (samsunglardan alisigim gerci)Abi ısırdığında kullanmaya devam edersen ghost screen olabilir. Soğutma yolu önemli. Jdi panel var bende hiç bir sıkıntı yok.
@Sailor çekirdek çalışmama sorunu root atınca bitiyor
Sen almıştın abi heralde kaça aldınFikrim yok valla
Ben meguiars almistim hizli cila bez kil 120 yeSen almıştın abi heralde kaça aldın
Bir kere uğraşıp twrp kurup başka rom atınca aynen devam edebilirsin abi sorunsuz bir şekildeBiktim biktim xioamiden valla bak kamerasi ve hizi olmasa degistirirdim guncelleme hala gelmedi (samsunglardan alisigim gerci)
Kapı değişmedi, kapı sacı değişti, olabilir mi? Bizim arabada öyle bir durum var İlan verirsem böyle yazayım yüzeysel değişen iyiymişEkli dosyayı görüntüle 12516 harbiden ya yüzeysel degişen ne Kaportanin anasını aglattik ama şasi saglammi demek istiyor acaba?
Kapı saci benim aklıma gelmemişti biraz detaylı yazsalar keşkeKapı değişmedi, kapı sacı değişti, olabilir mi? Bizim arabada öyle bir durum var İlan verirsem böyle yazayım yüzeysel değişen iyiymiş
Biz Maşukiye'de oturuyoruz, biz bile Kırkpınar'a gidiyoruz oturmaya. Buralar Arap köyü oldu, oturacak yer kalmadı =) Kurban olurum biraz otoyol gürültüsüneKırkpınar'da şerbet diye bir yere gitmiştim, işletmeden memnun kalmıştım. Forumda da yazmıştım hatırlayanlar vardır. Her şey iyi güzelde Kırkpınar sahildeki o yerler otoyola biraz fazla yakın gibi, çok yol sesi geliyordu.
Yuvacık'ı çevremden de duydum, gitmeyi düşündüğüm yerlerden.
Ülkede arap girmeyen yer kalmadı zaten arapça bilmek ıngilizce bilmekten daha önemli bazi yerlerdeBiz Maşukiye'de oturuyoruz, biz bile Kırkpınar'a gidiyoruz oturmaya. Buralar Arap köyü oldu, oturacak yer kalmadı =) Kurban olurum biraz otoyol gürültüsüne
Eh iste
Kullanmadığın gömülü uygulamaları devre dışı bırakırsan rahat edersin.. Ayrıca gereksiz yere çalışan sensör v.b özellikleri de devre dışı bırakmak lazım.
Kullanmadığın gömülü uygulamaları devre dışı bırakırsan rahat edersin.. Ayrıca gereksiz yere çalışan sensör v.b özellikleri de devre dışı bırakmak lazım.
2 hafta benim telefonu kullanBiktim biktim xioamiden valla bak kamerasi ve hizi olmasa degistirirdim guncelleme hala gelmedi (samsunglardan alisigim gerci)
Konum ekran döndürme adım hesaplamaSen benim snecraya yorum yapmadın...
Birde o sensörler felan nasıl kapanıyor.
Konum ekran döndürme adım hesaplama
Öncelikle bildirim çubuğunu aşağı indirip orada gereksiz yere çalışan uygulamaların sensörlerini kapatman lazım. Sonra menüden ayarlara girip oraları kurcalayıp orada kullanmadığı telefon özelliklerini deaktif etmen gerekiyor ki sensörler de kapansın. Misal note 4 kullanıyorum, dokunma hassasiyeti arttırma, telefonu kulağa götürünce arama v.b özellikleri kapatıyorum. Bunların sensörleri de kapanıyor. Telefon daha az enerji tüketip daha az ısınıyor. Google'da anroid'de kapatılması gereken, gereksiz uygulamalar, güç tüketen uygulamalar, gömülü uygulamalar gibi konular var. Bu konularda hangi gömülü uygulama ne işe yarıyor onlar da yazabiliyor. Ona göre istediğini kapatırsın.Sen benim snecraya yorum yapmadın...
Birde o sensörler felan nasıl kapanıyor.