Bana bir iki gün oldu 9.5.4.0 güncellemesi geldi telefon akıyor böyleBiktim biktim xioamiden valla bak kamerasi ve hizi olmasa degistirirdim guncelleme hala gelmedi (samsunglardan alisigim gerci)
Bana bir iki gün oldu 9.5.4.0 güncellemesi geldi telefon akıyor böyleBiktim biktim xioamiden valla bak kamerasi ve hizi olmasa degistirirdim guncelleme hala gelmedi (samsunglardan alisigim gerci)
Ben telefondan özelikle kamerasından gayet memnunum, İşlemcinin ısınıyor olması sebebiyle satmak yerine, farklı yollar ile sorunu kendim çözmeyi yeğlıyorum.. Mesela klimanın hava çıkışına telefon için tutamak yapacağım. Benim tek derdim şu an ısınma sorunu. 3 4 saat uzun yolda navigasyon ısınmasının önüne geçmeyi hedefliyorum. Hatta aparat bile buldum. Deneyeceğim.
Face id varmi pekiBana bir iki gün oldu 9.5.4.0 güncellemesi geldi telefon akıyor böyle
Hayır yok, olsa da benim için parmak izi daha kullanışlı ve seriFace id varmi peki
Bende var abi face idFace id varmi peki
Öncelikle bildirim çubuğunu aşağı indirip orada gereksiz yere çalışan uygulamaların sensörlerini kapatman lazım. Sonra menüden ayarlara girip oraları kurcalayıp orada kullanmadığı telefon özelliklerini deaktif etmen gerekiyor ki sensörler de kapansın. Misal note 4 kullanıyorum, dokunma hassasiyeti arttırma, telefonu kulağa götürünce arama v.b özellikleri kapatıyorum. Bunların sensörleri de kapanıyor. Telefon daha az enerji tüketip daha az ısınıyor. Google'da anroid'de kapatılması gereken, gereksiz uygulamalar, güç tüketen uygulamalar, gömülü uygulamalar gibi konular var. Bu konularda hangi gömülü uygulama ne işe yarıyor onlar da yazabiliyor. Ona göre istediğini kapatırsın.
snecra mevzusunu da anlayamadım ?
https://www.google.com.tr/amp/s/www...en-dolar-firsatcilarina-kanmayin-2347863/amp/
Öyle bir yazmışlarki sanki iç piyasada ilk defa dolar kullanılıyor, o evlerin yapım sürecinde hep $ var
Aldığımız çoğu şeyin etiketinde lira yaziyor ama onların önümüze gelişinde illaki dolar var
Biz dükkanımızda herşeyi lirayla satıyoruz ama alırken %80ini $ üstünden alıyoruz
Geriye kalan%20sini de bize satan adam $la alıyor
Aynı şikayetler benim telefonumda da var2 hafta benim telefonu kullan Ekli dosyayı görüntüle 12523 servise verirlen söyleyeceğim sikayetler
Kardeşim süremiyorsanız gidin VAG alın ya.Virajda Suv arabadan tokat yiyen focus mu olur.Düz yol gazcısı olmuş millet
Telefon neydi panpa?Aynı şikayetler benim telefonumda da var
Bizim arkadaşın Ford Ranger'ı var bir önceki Mazda kasa olanlardan. Onda da durum aynıKart da neymiş alın size %100 keyless go
https://www.instagram.com/p/BhkZSoGgDYv/
Bu da büyük bir başarı ama öyle demeKardeşim süremiyorsanız gidin VAG alın ya.Virajda Suv arabadan tokat yiyen focus mu olur.Düz yol gazcısı olmuş millet
Radara mı girdin?07 L plaka sağ on camurluktan anten çıkan komple cam filmi doblonun sivil polis olma ihtimali yüzde kaç ..