Geyik Başlığı 4

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:) Milletin yargılarındansa arabacı yargısına bakarım
E yine Porsche daha iyi bir marka ortada yillardir uretilen bir 911 gercegi var 718 leri Panamera Turbo E-Hybrid leri Cayenne Turbo'ları saymıyorum bile (Macan GTS veya Turbo olmadıkça proper bir porsche olarak nitelendirilemez). Lexus da ise kayda değer LFA ve RC F var
 
Aynen öyle zaten yöneticileri falan herşey farklı hatta yeni Touareg ile Cayenne in sadece ön camları aynıymış onun dışında herşeyleri farklıymış tabi ben pek buna inanmadım ama olsun. Porsche 911 tek başına yeter yav :cool:
911 gerçekten de ayrı bir marka onu Beetle çakması ya da VW gibi görenlere katılmıyorum(J.Clarkson'da dahil):p.Ama öbür türlü Panamera'dan tut da Macan, Cayenne'e hoş olmayan ürünleri de mevcut yapacak bir şey yok nasıl para kazanacaklar yoksa.o_O
 
Bence rahat yaşayabilmek için sadece bu ülkede bir yerlerini yırtıyorsun abi. Bak zenginlik falan demiyorum sadece rahat bir şekilde yaşayıp hobilerini gerçekleştirmek gezmek yemek içmek için yani kısacası yaşamak için bir yerlerini yırtıyosun. Bu ülkedeki öğrenim çabanla yurt dışında ortalamanın üzerinde bir yaşam sürersin.
Ee bu ülkede ki insanların kazançları düşünüldüğünde eğitime harcadıkları parayla yurt dışında daha iyi eğitim alma ihtimali daha yüksek tabii. Ama bizim gibi ülkelerde çalışan kesim sadece kendi karını doyurur, zenginleri de daha zengin etmek için çarkın dönmesini sağlayan piyonlar olur hepsi bu.
 
  • Beğeni
Tepkiler: inzfatih ve yaso
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...