Zonguldak'ta bıktım bunlardan yemin ediyorum. Trafikte de bir atarlı gidiyorlar sanırsın altlarında ferrari var
Zonguldak'ta bıktım bunlardan yemin ediyorum. Trafikte de bir atarlı gidiyorlar sanırsın altlarında ferrari var
Ohoooo abi Elazığa gel gör bir de sen Azer Bülbül dinleyip full yanlamalar, sanayiye gece bir git zaten Allah Allah yaniZonguldak'ta bıktım bunlardan yemin ediyorum. Trafikte de bir atarlı gidiyorlar sanırsın altlarında ferrari var
Buradakiler o işi üniversitenin orada kızların bol olduğu yerlerde yapıyorlar. Bizde sadece şahinci kitle böyle değil, adam yeni honda civic hb almış cvt şanzımanlı, ışıklarda yanında bekliyorum fren + gaza aynı anda basıp burnout yapmaya çalışıyor aklınca. Gecenin 1'i yani, güya bana iş atıyor kapışalım diye. Lan ben seninle kapışacak kadar şuursuz muyumOhoooo abi Elazığa gel gör bir de sen Azer Bülbül dinleyip full yanlamalar, sanayiye gece bir git zaten Allah Allah yani
Buradakiler o işi üniversitenin orada kızların bol olduğu yerlerde yapıyorlar. Bizde sadece şahinci kitle böyle değil, adam yeni honda civic hb almış cvt şanzımanlı, ışıklarda yanında bekliyorum fren + gaza aynı anda basıp burnout yapmaya çalışıyor aklınca. Gecenin 1'i yani, güya bana iş atıyor kapışalım diye. Lan ben seninle kapışacak kadar şuursuz muyum
Onun aracı cvt'li atmosferik versiyondu. Uzasam uzardım hiç problem değildi ama ışıkta durup burnout yapmaya çalışan bir tiple de kapışmam. Sürüşünü ve hareketlerini tarttığımda dengesiz şeyler yapanları, fazla risk alarak tehlikeli kullananları görürsem atışmam onlarlaİşte sleeper bir aracın olacak basıp uzayacaksın bakalım ne oluyor sonra
Onun aracı cvt'li atmosferik versiyondu. Uzasam uzardım hiç problem değildi ama ışıkta durup burnout yapmaya çalışan bir tiple de kapışmam. Sürüşünü ve hareketlerini tarttığımda dengesiz şeyler yapanları, fazla risk alarak tehlikeli kullananları görürsem atışmam onlarla
Atmosferiklerin atmosferik olduğu zamanlar, turbonun henüz öyle pek yaygın olmadığı zamanlar yeşil renkli 1250 kiloluk 2.0 liftback mondeo varken o surat ifadalerini ben defalarca gördüm. Dışarıdan bakan yeşil renkte uzun aile aracı diye küçümsüyordu. O hissi bilirim yani. Şimdilerde o işler artık daha zor çünkü gitmeyen otomobil kalmadı gibi bir şey. Hele turbolar iyice yayıldıktan sonra her araç belli standartlarda gidiyor artıkÇok keyifli oluyor ama diğer ışıkta surat kıpkırmızı yüzüne bile bakamıyor
Bir tek çarşı merkezden kozluya kadar uzanan sahil yolu. Onun haricinde yokzonguldakta bunların gidebileceği çukursuz yol var mı
Zonguldakta herhangi bir arabanın gideceği çukursuz yol var mı peki müdürzonguldakta bunların gidebileceği çukursuz yol var mı
Bir tek çarşı merkezden kozluya kadar uzanan sahil yolu. Onun haricinde yok
Zonguldakta herhangi bir arabanın gideceği çukursuz yol var mı peki müdür
Gel gel, üniversitenin oradaki berbat yolu bir gör. Üste doğru kavaklık yoluna bir geç bakalım suv ancak ilerleyebilirhe haklısın orası var doğru
o da doğru, en son geçen yaz geldiğimde yoktu 19 ağustosta tekrar geleceğim bakalım
Alfa'yla geleceksen bi kaç kez düşünhe haklısın orası var doğru
o da doğru, en son geçen yaz geldiğimde yoktu 19 ağustosta tekrar geleceğim bakalım
Gel gel, üniversitenin oradaki berbat yolu bir gör. Üste doğru kavaklık yoluna bir geç bakalım suv ancak ilerleyebilir
Alt takımı orda bırakıp denizliye yürüyerek dönersin uyarayimhe haklısın orası var doğru