Hiç bir farkı yok 2 yıl az ceza yemen lazım Puanını hatırlamıyorum ama normalin yarısı kadar başka bir kısıtlaması yokAbiler kardeşler günaydın. Bu stajyer ehliyet muhabbeti ne oldu ben sınava girecem de 2'de soru çıkarsa hiç bilmiyorum
sıkışık otobüste koltuk altı ısınma uyarısı veriyomuş bunlarYürürken bir anda cortlamaz dimi knk @Porsche Ekli dosyayı görüntüle 12653
Kardeşim sizde nasıl kullanacağınızı bileceksiniz iki elle tepedeki tutamaçları tutun ısınmasın alla alla.Bilmiyorsunuz kullanmayı sonra sorun sorunsıkışık otobüste koltuk altı ısınma uyarısı veriyomuş bunlar
Zaten testte de torsiyonlu versiyonun, eski bağımsız süspansiyonlu versiyondan daha iyi olduğunu söylemişler. Hatta önceki nesil a serisini bilen birisi, bu yenisini kullanmaya başladığı an farkı çok net hissedecek diye iddialı cümleler bile kurdularHocam eskisi de torsiyon gibiydi, pek gerileme olacağını zannetmiyorum. O konuda A serisini müstesna bir model olarak görüyorum. Biraz açayım:
Ben standart lüks donanımlar içeren bir paketini kullanmıştım. Adaptif süspansiyonlu amg paketlisini kullanmadım. Onlar öyle değilmiş ama, standart süspansiyonda eski kasasının yüksek hızlardaki süspansiyon sınayan sert frenli ve sert manevralı hareketlerde arka tarafın dağılma eşiği Golf'ün bir tık altındaydı. Normal sürüşte aşırı konforsuzluğun karşılığını virajda daha iyi tutunan bir araba olarak veriyordu kabul, ama işler kötü gittiğinde torsiyonlu gibi davranıyordu. O konuda daha geriye gideceğini düşünmüyorum
İşini hızlı, dandik malzeme kullanmadan, kazıklamadan yapabilen yetkili varmı hiç?Bir servis düşününki 6 saatte yağ bakımı yapabiliyor bilinki o servis birmottur
Bende gördüğüm de şaşırdım ama distintive plus ta 3. Bölge klima olduğuna eminimBu adamların hata yapacağını pek sanmıyorum, Alfa servisi Alfin bu, bayağı bilgili adamlar.
3. bölge kliması olanın fotosunu atsana bi, bu adamlar hata yapmazlar ya.Bende gördüğüm de şaşırdım ama distintive plus ta 3. Bölge klima olduğuna eminim
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ahibinden-alfa-milano-bakimli-555549579/detay3. bölge kliması olanın fotosunu atsana bi, bu adamlar hata yapmazlar ya.
Makyajla değişmiş olabilir belki, makyajlı olan varsa bir de onlara bak. Yine diyorum bak bu adamlar ciddi bilgili, açıklamada da makyajlı farkını yazmışlar.
Vuruş açısı da çok önemli, e serisi büyük ihtimalle frenle vurduğu için bu hale gelmiştir. Tabii bu Volvonun öküz olmadığı anlamına da gelmiyor
Evet mercedesdeki darbeyi emmesi gereken bar çok allta kalmış görevini yapamamış, bütün şiddet kırılgan parçalara gitmisVuruş açısı da çok önemli, e serisi büyük ihtimalle frenle vurduğu için bu hale gelmiştir. Tabii bu Volvonun öküz olmadığı anlamına da gelmiyor
Bizde yalan olmaz kardeş.Makyajla değişmiş olabilir belki, makyajlı olan varsa bir de onlara bak. Yine diyorum bak bu adamlar ciddi bilgili, açıklamada da makyajlı farkını yazmışlar.
Özel mesaj yazsana adamlara o zaman, hata yapmışsınız de.