Geyik Başlığı 4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kim?

Panpa
15 Eyl 2016
1,027
1,998
2,770
Marka
Subaru
Selamlar

Banggood dan alışveriş yapmayı bileniniz var mı ?

Ben yaklaşık 2 hafta önce 3 tane ürün için sipariş verdim alışveriş toplamı ~60-70 tl ye geldi visalı kredi kartını girdim. Sipariş oluştu, 2 sipariş numarası verdiler ödeme bekleniyor diye yazıyordu. Bekledim biraz belki sonradan alırlar diye 1-2 gün sonra ödeme halen bekleniyor ama ürünler kargolanmış gözüküyor (bankadan çekilen para yok). Mail attım zorda olsa anlaştık. Paypal ile ödemeyi deneyin dedi; vpn ile paypal aracılıyla ödeme yaparken hata verdi o sırada kullandığım sanal kart bloke oldu sanırım (banka, hafta başına kadar kullanım dışı). Sonra ödemenin bi kısmını yapmışsınız dedi sipariş numarası attı ama benim elimdeki sipariş numarası ile uyuşmuyor.

Yaşan veya çözümünü bilen var mı?
 

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,369
46,071
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Hocam eskisi de torsiyon gibiydi, pek gerileme olacağını zannetmiyorum. O konuda A serisini müstesna bir model olarak görüyorum. :D Biraz açayım:
Ben standart lüks donanımlar içeren bir paketini kullanmıştım. Adaptif süspansiyonlu amg paketlisini kullanmadım. Onlar öyle değilmiş ama, standart süspansiyonda eski kasasının yüksek hızlardaki süspansiyon sınayan sert frenli ve sert manevralı hareketlerde arka tarafın dağılma eşiği Golf'ün bir tık altındaydı. Normal sürüşte aşırı konforsuzluğun karşılığını virajda daha iyi tutunan bir araba olarak veriyordu kabul, ama işler kötü gittiğinde torsiyonlu gibi davranıyordu. O konuda daha geriye gideceğini düşünmüyorum :)
Zaten testte de torsiyonlu versiyonun, eski bağımsız süspansiyonlu versiyondan daha iyi olduğunu söylemişler. Hatta önceki nesil a serisini bilen birisi, bu yenisini kullanmaya başladığı an farkı çok net hissedecek diye iddialı cümleler bile kurdular :D
 
  • Beğeni
Tepkiler: bt

Cussler

Panpa
5 Eki 2016
3,477
8,934
4,970
Marka
Toyota
Abi probise bile zam gelmiş bi bu kalmıştı zevkimiz oda gidiyo
20180420_204833-1.jpg
 
  • Beğeni
Tepkiler: cnkakyz ve Sailor
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım