Ne bileyim işim var dediydin ya saat 16 gibi buluşup allah ne verdiyse muhabbet çeviririz pazartesi tatiliz nasılsa gerçi hoş dergi yetişecek ben onun için ofise gidecem ama olsunduNiye kisa olsun kacta kaccaksiniz
Ne bileyim işim var dediydin ya saat 16 gibi buluşup allah ne verdiyse muhabbet çeviririz pazartesi tatiliz nasılsa gerçi hoş dergi yetişecek ben onun için ofise gidecem ama olsunduNiye kisa olsun kacta kaccaksiniz
Beni ilgilendirmiyor o. Aylar oldu ertelediginiz valla bu sefer bakariz isteNe bileyim işim var dediydin ya saat 16 gibi buluşup allah ne verdiyse muhabbet çeviririz pazartesi tatiliz nasılsa gerçi hoş dergi yetişecek ben onun için ofise gidecem ama olsundu
Haklisin valla kaptanım yarın uzuun uzun konuşurukBeni ilgilendirmiyor o. Aylar oldu ertelediginiz
abi sen boş olduğunda yaz hafta içi benim okul sizin yanınızdaBize geldin madem niye haber vermedin. Tanışıtdık. Ama haklısın cumartesi kapalıyık..
Şaka gibi ya, şu durumumuza şaşırmamak lazım.16 maddede nasil milletvekili olunur buyurun okuyun.. Akpli bir milletvekilinin yegane onerisi ; luks araclarinizi gozden kacirin, halk arasinda simit yiyin..
http://www.diken.com.tr/akpli-unald...ari-gozden-kacirin-halk-arasinda-simit-yiyin/
@İstanbulluu yaein bulusmaya gel abi benim arabaya 5 yaktir bence
Maltepe sahil, dolgu alan.Nerede buluşuyoruz
atmosferik cvt demişsin abi.Hatchbackleri sadece turbo satılıyor.civic hb almış
Sedan diyecektim kardeşim yanlış yazmışım da sonra düzenlemek için zaman da geçtiatmosferik cvt demişsin abi.Hatchbackleri sadece turbo satılıyor.
evet abi birkaç gün önce ben de okumuştum bunları. direk sayfayı kaydettim, ileride lazım olur diye16 maddede nasil milletvekili olunur buyurun okuyun.. Akpli bir milletvekilinin yegane onerisi ; luks araclarinizi gozden kacirin, halk arasinda simit yiyin..
http://www.diken.com.tr/akpli-unald...ari-gozden-kacirin-halk-arasinda-simit-yiyin/
Öyle deme, akpli vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin deyimiyle onlar milletvekili, bakan, cumhurbaşkanı.. Onlar binmeyecek de biz mi bineceğiz. Ülkemizi temsil ediyorlar neticede.Şaka gibi ya, şu durumumuza şaşırmamak lazım.
halk arasında simit yeme kriteri bende tutuyor. Milletvekili olabilirim sanırımevet abi birkaç gün önce ben de okumuştum bunları. direk sayfayı kaydettim, ileride lazım olur diye
muhtemelen lpg kitliyse bir de Bovv demeyin halimize.Sedan diyecektim kardeşim yanlış yazmışım da sonra düzenlemek için zaman da geçti
Garanti kitlidir Zaten lastikte çeyrek turlar halinde bir burnout denemesi yaptı, pek başarılı olamayınca yeşille beraber sinirlenip gazladı gitti. Arkasından takip ederim diye düşündü herhalmuhtemelen lpg kitliyse bir de Bovv demeyin halimize.
Şüphe çekecek hareketler yapma derim. Sonra o mevzu ' bu saatte kimin yanından geliyorsan onun yanına git 'e kadar döner demedi demeAcaba gece gece kimseye caktırmadan pendikten highway avmye kadar gidip gelirmiyim. Sabah uyanmadan bizimkiler
Ne zaman istersen abi kapım her zaman açık@Koraykaya ve @emert20 ile ortak tarih bulamadık, egemenin yoğunluk sıkıntı, korayın haftasonu kpss vs. ben bile tek kaçıp gelebilirim ortalık karışık