Bu nasıl olmuş ya, bijon sıkmama değildir ya bence, alt takımda sorun var desek aks tutamasa taşıyıcı tutar hepsini geçtim alt tabladan falan ayrılsa herhalde böyle olur bu ne anlam veremedim beynim yandıLastik değişimi yaptılar da bijonları mı tam sıkamadılar acaba yoksa ön sağ aksta fabrikasyon bir problem mi vardı anlayamadım. Tamam c4'lerin alt takımları bayağı narindir ama bu kadar da olmamalı Allah korumuş sahibini, geçmiş olsun. Daha yüksek süratte olsaydı felaket olurdu. Kimsenin başına gelmesin inşaallah.
Tamam citroen'e gömüyorum sürekli, alt takımları narin diyorum eyvallah ama böyle aks kolay kolay çıkmaz yerinden. Ya yanlış işlem yapıldı ya da fabrikasyon sorun var. Normal şartlarda olacak iş değil bu.Bu nasıl olmuş ya, bijon sıkmama değildir ya bence, alt takımda sorun var desek aks tutamasa taşıyıcı tutar hepsini geçtim alt tabladan falan ayrılsa herhalde böyle olur bu ne anlam veremedim beynim yandı
4'de toplanmış oluruz işte maltepe sahilde@Porsche saat 3 muydu 4 mü
Kaptan sen ben başka kimler geliyo?4'de toplanmış oluruz işte maltepe sahilde
Düşünüyoruz da a4 değil ya bu parayı veriyorsak sorun düşünmek istemiyoruz.Sonuçta ikinci el ve nasıl kullanıldığını bilmediğimiz bir şanzıman olmaz
Hımm ileteyim pedereA4 de yaş kavrama var. Kuru kavramalar gibi sorun çıkarma potansiyeli az. Audi lerin Vw ile tek ortak yanı a3 sanırım üst arabalara çıkınca Audi kalitesini konuşturuyor.
Lastik değişimi yaptılar da bijonları mı tam sıkamadılar acaba yoksa ön sol aksta fabrikasyon bir problem mi vardı anlayamadım. Tamam c4'lerin alt takımları bayağı narindir ama bu kadar da olmamalı Allah korumuş sahibini, geçmiş olsun. Daha yüksek süratte olsaydı felaket olurdu. Kimsenin başına gelmesin inşaallah.
Bu nasıl olmuş ya, bijon sıkmama değildir ya bence, alt takımda sorun var desek aks tutamasa taşıyıcı tutar hepsini geçtim alt tabladan falan ayrılsa herhalde böyle olur bu ne anlam veremedim beynim yandı
Sebebi şu: why not? ilk gtr motorlu qashaqi değil bu onceden de çok yaptılar
H
Hımm ileteyim pedere
1.4 TFSI A4'ler 7 ileri kuru kavrama haberin olsun.H
Hımm ileteyim pedere
Haydaaa hem tıbbi hem lexus amegaya gittiğimde yaptıram bundan.Kesin rx falan çıkacak@DouglasAdams bunu beğendi .
RX ney ya LC500 veya RC F çıkar bana 5.0 atmosferik oyyyyyy .Haydaaa hem tıbbi hem lexus amegaya gittiğimde yaptıram bundan.Kesin rx falan çıkacak
1.4 TFSI A4'ler 7 ileri kuru kavrama haberin olsun.
Basarsan 10 litreyi rahat görüyor. Sakin kullanımda 7 civarı.1.4 tsi gayet güzel ama 9-10 lt yakması muhtemel. Yaş kavramalar kuru kavrama kadar tasarruf sağlamıyor ama en azından 3-4 yıl sonra servise gittiğinde iyi niyet garantisi devam ediyor mu? Kabul görecek mi tedirginliğini yaşamıyorsun.
Ben 13.4 ile gezdimBasarsan 10 litreyi rahat görüyor. Sakin kullanımda 7 civarı.