Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar
Erken köşeyi dönmek ve en azından kredileri kapatmak için bitcoin iota tipi alım satımlarına girmeyi düşünüyorum.. Binance gibi sanal para forexsi var. Millet deli gibi takip ediyor telefonlarında. Emeksiz işe hic sıcak bakmam. Ama bunlar beni etkiliyor. Naapsakki...

Biranin bobrek tasi - kumu dusurenler icin iyi oldugunu biliyorum :D
+ böbrekleri çalıştırır. :D
Böbrekleri çalıştırdığı doğru mu yanlış mı bilemiyorum fakat; böbrek taşını düşürdüğü şehir efsanesi olduğu konuşuluyor son zamanlarda. Zira taşı büyüttüğü bile söyleniyor.
Günde kilo kilo alkol içen adamdım. Tabii günlük hayatta en çok tüketilen hafif alkol de biraydı. Alkolü bıraktım, 2 sene sonra kum dökmeye başladım. Bakın ben size müspet bilimle geliyorum. :D Hatta nefes terapisijsdfşlksdjas

Arkadaşlar
Erken köşeyi dönmek ve en azından kredileri kapatmak için bitcoin iota tipi alım satımlarına girmeyi düşünüyorum.. Binance gibi sanal para forexsi var. Millet deli gibi takip ediyor telefonlarında. Emeksiz işe hic sıcak bakmam. Ama bunlar beni etkiliyor. Naapsakki...
Herkese gunaydinlaaaaar
Aslinda bu konu hakkinda baslik acmayi dusunuyordum, madem yeri geldi yazayim.
Nacizane tavsiyem, bu is kredi kapatmak icin girilecek is degil arkadasim. Buraya attigin parayi unutuyormus gibi atacaksin, batsa da seni uzmeyecek, dokunmayacak bi para olmali. Bu isi bir yatirim araci gibi degil kumar olarak gor.
Ben agustos ayinda bir miktar alim yaipi 1 ay icerisinde %30 kar elde ettim ve sattim. Daha bu tirmanislarin baslariydi ve o zamanlar daha cok asagi yukari hareket ediyordu. illaki asagi gelir diyerek, dusuk rakamlardan alislar girdim ama bir turlu geri gelmek bilmedi :D Eger %30 kazancla cikmamis olsaydim o para simdi 100bin tl nin uzerindeydi :D
Acikcasi halen alim yapan arkadaslarim da var, fakat ben bu rakamlardan sonra yatirim olarak dusunup para yatirmayi uygun bulmuyorum kendi acimdan :D Ben IMKB den memnunum, zaten bu aralar rekorlarda, 2-3 tane kagidim %100 un uzerinde prim yapti :D Allah bereket versin :D:D:D

Herkese gunaydinlaaaaar
Nacizane tavsiyem, bu is kredi kapatmak icin girilecek is degil arkadasim. Buraya attigin parayi unutuyormus gibi atacaksin, batsa da seni uzmeyecek, dokunmayacak bi para olmali. Bu isi bir yatirim araci gibi degil kumar olarak gor.
Ben agustos ayinda bir miktar alim yaipi 1 ay icerisinde %30 kar elde ettim ve sattim. Daha bu tirmanislarin baslariydi ve o zamanlar daha cok asagi yukari hareket ediyordu. illaki asagi gelir diyerek, dusuk rakamlardan alislar girdim ama bir turlu geri gelmek bilmedi :D Eger %30 kazancla cikmamis olsaydim o para simdi 100bin tl nin uzerindeydi :D
Acikcasi halen alim yapan arkadaslarim da var, fakat ben bu rakamlardan sonra yatirim olarak dusunup para yatirmayi uygun bulmuyorum kendi acimdan :D Ben IMKB den memnunum, zaten bu aralar rekorlarda, 2-3 tane kagidim %100 un uzerinde prim yapti :D Allah bereket versin :D:D:D
100 bini görecek diyorlar değeri.

Herkese gunaydinlaaaaar

Ben 6,51den GS aldım hala 8,50 görecek diye bekliyorum. Yanlış okul okuduk vesselam. :(

[/QUOTE]
Alanında bu kadar boş konuştuğunu gördüğüm 2.kişi.. Ne sallıyor bu okyanus nefes sıkışma açma yüzbinler milyonlar

nJ8Y0g.png

Arkadaşlar s.a

@Koraykaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...