Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Fatih terim nasıl oluyorda nerede kalmıştık diyebiliyor aklım almıyor. Biri çıkıp dese ya hocam para için kulübümüzü satıp milli takıma gitmistiniz diye.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Fatih terim nasıl oluyorda nerede kalmıştık diyebiliyor aklım almıyor. Biri çıkıp dese ya hocam para için kulübümüzü satıp milli takıma gitmistiniz diye.

Para bir etken ama başka büyükler var işin içinde. Yalnız şu olay efsane olmuş.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    80.4 KB · Görüntüleme: 146

Terim'i istemeyen liseliler var yonetim kurulunda. Aysal doneminde Aysal'in da tecrubesizligini kullanan kotu yoneticiler ikisinin arasini acti tamamen. Hatta Aysal, Terim'i isteyen Demiroren'e isterseniz tamamen de alabilirsiniz deyince ipler kopmustu. Liseli bunaklar Florya'da hakimiyet kuran, sozu gecen teknik direktorleri hic sevmez. O sebeple bir kismi Terim'i istemez, sevmez.

Terim'i istemeyen liseliler var yonetim kurulunda. Aysal doneminde Aysal'in da tecrubesizligini kullanan kotu yoneticiler ikisinin arasini acti tamamen. Hatta Aysal, Terim'i isteyen Demiroren'e isterseniz tamamen de alabilirsiniz deyince ipler kopmustu. Liseli bunaklar Florya'da hakimiyet kuran, sozu gecen teknik direktorleri hic sevmez. O sebeple bir kismi Terim'i istemez, sevmez.

Bunun olacağı seçim kararından belliydi zaten, Özbek terimi bitirmeden seçim tarihi açıklayacak kadar da aptal değil.
Kendisi bi taşla 4-5 kuş vurduğunu sanıyor ama
- taraftarın gazını alırsın eywallah
- seçimi de kazanırsın
- adaylığını açıklayan ve tarafını belli edenleri mimlemiş olursun
Ama yetmeeeez, başarı gelmezse ne terimi ne de Özbek’i kimse kurtaramaz !!!
Gs, eski gs değil, takım yabancılardan kurulu, öyle milli ruh, motivasyon olayları pek işe yaramaz, bence tek sağlayabileceği disiplin: Tudor u kale almayanlar hizaya gelecek.
Şahsen benim nazarımda Türk futbolunda terim, volkan Demirel den daha itici bir karakter artık. Eywallah başalıları var, gurur duyduk ama terim o terim değil artık.
Şu anda bence tam manasıyla Türk futbolunun kabadayısı, bence bu sefer gidişi geçen seferden daha olaylı olacak. Gs el bombasının pimini çekti, bakalım nerde patlayacak :)

Gunaydin ahaliiiii :D
Bugun keyfim yerinde, cunku yarin Istanbul a donuyorum :D
BM nin Kudus oylamasina deginmek istedim !!! ABD hala tehditlerini surduredursun...
BM Genel Kurulu'nda ABD'nin Güvenlik Konseyi'nde veto ettiği Kudüs tasarısı 128 ülkenin evet oyuyla geçti. 9 ülke ret, 35 ülke çekimser oy kullandı.
ABD somurgeleri: Guatemala, Honduras, Marshall Adaları, Mikronezya, Nauru, Togo ve Palau, (karara karşı oy kullananlar).
Cibilliyetsiz, Karaktersiz ve Korkaklar: Avustralya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Polonya, Kanada, Arjantin, Hırvatistan, Bosna-Hersek (Ewet oyu vermeyen tek musluman ulke !!!), Romanya, Panama, Filipinler, Meksika’nın da bulunduğu 35 ülke ise çekimser kaldı.

Oradan bilirim de diziyi çok az izledim onu napacaz?

benim de izlemediğim çok dizi var sıkıntı yok :D

Para bir etken ama başka büyükler var işin içinde. Yalnız şu olay efsane olmuş.

Sadece arayı açan liseliler değil @mgdedeoglu 'nun bahsettiği büyükler de var, burda yazamayacağım. :)

İmparator Fatih Terim dönemi 4.kez başlamış diyorlar.Net Diktatörlük olmuş bu yalnız.Bir türlü ayrılamadığı belalı sevgilisi gibi Galatasaray'ın

Bunun olacağı seçim kararından belliydi zaten, Özbek terimi bitirmeden seçim tarihi açıklayacak kadar da aptal değil.
Kendisi bi taşla 4-5 kuş vurduğunu sanıyor ama
- taraftarın gazını alırsın eywallah
- seçimi de kazanırsın
- adaylığını açıklayan ve tarafını belli edenleri mimlemiş olursun
Ama yetmeeeez, başarı gelmezse ne terimi ne de Özbek’i kimse kurtaramaz !!!
Gs, eski gs değil, takım yabancılardan kurulu, öyle milli ruh, motivasyon olayları pek işe yaramaz, bence tek sağlayabileceği disiplin: Tudor u kale almayanlar hizaya gelecek.
Şahsen benim nazarımda Türk futbolunda terim, volkan Demirel den daha itici bir karakter artık. Eywallah başalıları var, gurur duyduk ama terim o terim değil artık.
Şu anda bence tam manasıyla Türk futbolunun kabadayısı, bence bu sefer gidişi geçen seferden daha olaylı olacak. Gs el bombasının pimini çekti, bakalım nerde patlayacak :)
Oyle ama devre arasinda bu takima ya Yilmaz Vural'i getirebilirdin ya da Terim'i getirebilirdin. Ligin ortasi gelmis, yabanci bir td getirirsen ligi, topculari, kulubu tanimasi derken lig elden gider. Ayrica yonetim akillilik etti. Terim'i degil de zidane'i bile getirseydi basarisizlik oldugu zaman taraftarlar ' biz terim demistik. Ancak o toparlardi ' diyeceklerdi. Simdi top yonetimden cikti. Takim basarisiz olsa bile yonetim diyecek ki ' terimi istediniz getirdik. 150 milyon euro harcadik takim kurduk. Varsa bir basarisizlik bize ait degil '

Oyle ama devre arasinda bu takima ya Yilmaz Vural'i getirebilirdin ya da Terim'i getirebilirdin. Ligin ortasi gelmis, yabanci bir td getirirsen ligi, topculari, kulubu tanimasi derken lig elden gider. Ayrica yonetim akillilik etti. Terim'i degil de zidane'i bile getirseydi basarisizlik oldugu zaman taraftarlar ' biz terim demistik. Ancak o toparlardi ' diyeceklerdi. Simdi top yonetimden cikti. Takim basarisiz olsa bile yonetim diyecek ki ' terimi istediniz getirdik. 150 milyon euro harcadik takim kurduk. Varsa bir basarisizlik bize ait degil '
Ben de tam olarak ayni dusunceleri paylasiyorum, yonetim yapmasi gereken en dogru seyi yapti ama yinede bence yetmeyecek.

Valla yönetim kabahati üstünden atmak için getirdi f.t.'i çok net. Tıpkı Tudor'u getirdikleri gibi getirdiler. Sadece bu kendini daha iyi ispatlamış seçenek. Ama @saracer in dediği gibi başlarına büyük ihale aldılar. Ben bugüne kadar bu adamın taktik namına hiçbir hamlesini görmedim. Önümüzü iliklediğimiz başarılı zamanlarında 3-4 yabancı vardı ve biri Hagi'ydi. Adamın anlayışı "taktik maktik yok, bam bam bam" malum, ama günümüz futbolunda gaz kurtarmıyor. En son Euro 2008'de çok kaliteli futbolcu topluluğuyla gazlama kurtarmıştı. Kaldı ki, 11 yabancıya taktiği boşverip hadi aslanlarım hadi koçlarım dedin mi o iş 3 maç işler, 5 maç işler. 2maç kaybeden veya forma yüzü görmeyen yabancılar başlar "bu ne biçim hoca taktikten filan anlamıyor" demeye. Gs şampiyon olabilir mi? Büyük camia, olamaz diye ezbere konuşamam. Ama çok sağlam çöküş başlayacak ve şampiyon olsalar bile bundan kurtulamazlar. Ne çöküşü derseniz; takımın, hatta bütün Florya'nın, hatta bütün kulüp yönetiminin huzurunu kaçıran, kamyonla para kaldıran, işler zora sararsa veya çok yağlı bir teklif gelirse de bambaşka kriz çıkarıp kendini kovdurarak tazminat yiyecek birisi getirdiler başlarına. =)

Futbol dünyasındaki çirkinlikleriyle camiayı lekeleyecek olması da bonus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...