Basmaya göre değişiyor Dip gaz dolanırsan doğrudurBen 13.4 ile gezdim
Basmaya göre değişiyor Dip gaz dolanırsan doğrudurBen 13.4 ile gezdim
Hacı internette bazı yerlerde böyle yazıyor ama transtec de 7 ileri kuru kavrama diyor ki zaten öyle bazı versiyonlarda LC var onlarda yaş kavrama. Bize gelenler kup kuru .Islak kavrama var 1.4 tfsi b9 a4 te.”Kupplung: Hydraulisch betätigte, nasse Doppelkupplung in axialer Anordnung, Zweimassen-Schwungrad mit Fliehkraftpendel” yazıyor.Islak olduğuna emindim de gene de audi.de den kontrol edeyim dedim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sen nerdesin yavBasmaya göre değişiyor Dip gaz dolanırsan doğrudur
Forum için soruyorsan biraz el ayak çekeyim dedim. Fiziki olarak soruyorsan şuan evdeyimSen nerdesin yav
Sende birakma olm forumu yeter sirasi gelen gidiyor heForum için soruyorsan biraz el ayak çekeyim dedim. Fiziki olarak soruyorsan şuan evdeyim
Hacı internette bazı yerlerde böyle yazıyor ama transtec de 7 ileri kuru kavrama diyor ki zaten öyle bazı versiyonlarda LC var onlarda yaş kavrama. Bize gelenler kup kuru .
Islak beylerValla Almanya sitesinde yazan yazıyı çevir ıslak çift kavrama diyor.Açıp baktın mı ıslak mı kuru mu diye Audi.eg ye de baktım orası da ıslak diyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Islak beyler
Yok ya bırakmam. Gırgır şamata iyi oluyorSende birakma olm forumu yeter sirasi gelen gidiyor he
Basmaya göre değişiyor Dip gaz dolanırsan doğrudur
Islak beyler
Dynamic modda ses çok farkediyor. Alt devirleri de çok canlı tatmin ediyor.Ben arabayı görmek için biraz denedim. Hızlanması gayet yeterli ve baya sessiz 130-140 civarında sadece devirlenen motorun sesi vardı o da baya cılız bir ses. Benim tahminim normal bir sürücü 9-10 ile hiç kasmadan gezer.
Islak ama bildiğin tork konvertörü gibi çalışıyor. Bilmesem Audi tork konvertörü kullanmış derim.
Dynamic te de beğenmedim. Zaten motor ile söylebileceğim tek eksi bu. Motor baya iyiDynamic modda ses çok farkediyor. Alt devirleri de çok canlı tatmin ediyor.
Egea ralli cup 48k paraymış.. Haftaya birlikte maç izlemeye denizliye geliyorumDostlar neler oluyor yav ?
Egea ralli cup 48k paraymış.. Haftaya birlikte maç izlemeye denizliye geliyorum
Yok canım içimizden geçersiniz.. Ne zaman buluşalım desem nişanda düğünde oluyon.. Storilere bakıyom şahintepelerde alcohol almacalar....Maç pazar, işyerinden ve dış hayattan en yakın arkadaşımın nişanı var. Muhtemelen nişanda elimde viski kadehiyle kızları kesiyoerthasdjfhaşdf maçı takip ediyor olacağım, ve yenileceğiz
Yok canım içimizden geçersiniz..
Net söylüyorum bizi 3 lersiniz daha fark açılmasa bariğYohöyle bişi
Net söylüyorum bizi 3 lersiniz daha fark açılmasa bariğ