Valla yönetim kabahati üstünden atmak için getirdi f.t.'i çok net. Tıpkı Tudor'u getirdikleri gibi getirdiler. Sadece bu kendini daha iyi ispatlamış seçenek. Ama
@saracer in dediği gibi başlarına büyük ihale aldılar. Ben bugüne kadar bu adamın taktik namına hiçbir hamlesini görmedim. Önümüzü iliklediğimiz başarılı zamanlarında 3-4 yabancı vardı ve biri Hagi'ydi. Adamın anlayışı "taktik maktik yok, bam bam bam" malum, ama günümüz futbolunda gaz kurtarmıyor. En son Euro 2008'de çok kaliteli futbolcu topluluğuyla gazlama kurtarmıştı. Kaldı ki, 11 yabancıya taktiği boşverip hadi aslanlarım hadi koçlarım dedin mi o iş 3 maç işler, 5 maç işler. 2maç kaybeden veya forma yüzü görmeyen yabancılar başlar "bu ne biçim hoca taktikten filan anlamıyor" demeye. Gs şampiyon olabilir mi? Büyük camia, olamaz diye ezbere konuşamam. Ama çok sağlam çöküş başlayacak ve şampiyon olsalar bile bundan kurtulamazlar. Ne çöküşü derseniz; takımın, hatta bütün Florya'nın, hatta bütün kulüp yönetiminin huzurunu kaçıran, kamyonla para kaldıran, işler zora sararsa veya çok yağlı bir teklif gelirse de bambaşka kriz çıkarıp kendini kovdurarak tazminat yiyecek birisi getirdiler başlarına. =)
Futbol dünyasındaki çirkinlikleriyle camiayı lekeleyecek olması da bonus.