Videodaki eleman mudur. Ama hani mudur derken bir yerdeki kiralama binasindaki yeri olan degil ust mecralarda buyuk mudur belli ki. Bunuda videoda ertem beyin seneye varmi babanla hedef diye sorup yok kalmadi belki seneye yenisini alirim o kadar demesinden cikardim.
Ayrica bahsi gecen aracin calisanlara tahsis edilmedigi videoda yine geciyor. Diyorki bir onceki kasasini 20 binde sattik bakkalada gittim esi dostu alarak suraya burayada gittim diye bahsediyor. Yani arac kendilerinin.ama yinede plakadan anladigim kadariyla sirketinin reklami icin degil sirket uzerine kayitli oldugu icin plakalik orada.
Bu arada sadece yurume masrafi degil gosterim yapilacak deger. Linki veriyorum.
https://www.ofispaneli.com/blog/sirket-uzerine-arac-almanin-vergi-avantajlari/
Adam garibanin uzerine basip almis demiyorum. Bu ulkede olan hep garibana olur diyorum. Sirketi olan adam dediklerimi yapar. Taksisi olan adam gider ucuza alir. Ama siradan biri daha fazla para oder. Peki bu insanlarin kucuk kucuk kazanclari bize nasil yansiyor. Bana gore tipki her ay eve gelen elektrik faturasinda oldugu gibi yansiyor. Dogudaki adamin kacak kullanimini burada ben karsiliyorum. Artik bunu arabalara uygularsak mtv artisi otv artisini birazda ben bunlara baglarim. Saglam neden ve kanitlarim yok kendi kaanatim bu yonde.
Kendi sirketim olsa bu sekilde pahali araclari odeyecek durumum olsa bu tur seylerle ugrasmam.zaten turkiyeden pahali arac alma gibi bir olaya girisen adam belirli opulmeyi goze almis adamdir. O saatten sonra 3 5 bakmamali.