Acık yeni şeyler deneyin hep vw hep vw
Acık yeni şeyler deneyin hep vw hep vw
Hayırlı uğurlu olsun müdür, kazasız belasız.
Denizli tayfa kınada onlayn
Bugün seviyesine baktım yağın yağ gibi gözükmesi güzel oluyormuş, eskisi simsiyah olmuştuEvet panpalar, 3 aydır babama yalvarmalarım sonuç verdi ve 2 senedir değişmeyen motor yağı değişti, kac km oldu hatırlamıyorum max 12-13 dür
Çalıştığım için gidemedim bakim yapılırken hangi marka kullanıldı bilmiyorum, motor bayağı sessizlesti
Bugün seviyesine baktım yağın yağ gibi gözükmesi güzel oluyormuş, eskisi simsiyah olmuştuEkli dosyayı görüntüle 12769
Torpidonun arkasında da bayağı yer varmış bi torpido daha yapılır o boşluğaEkli dosyayı görüntüle 12770
İkiz olan hangisi ?İkizin yamuk park etmiş
duzboru kullanıyorForumda araç içi kamera kullanan var mıydı?
Memnun musun? Konusu var mı forumda?Xiaomi Yi Car 1296p olan modeli var bizde
Memnun musun? Konusu var mı forumda?
Forumda araç içi kamera kullanan var mıydı?
Alkollü ve vagcı
@alfhonso ooo müdürüm h.o Allah kazasız belasız mutlu binmeyi nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun müdür, kazasız belasız.
Ooo tayfa dehşet
Denizli tayfa kınada onlayn
Ne demek abi daha kurcalasak neleri çıkar kim bilir 6 yıldır bizde olan arabanın far kumandasıyla aynıydı kumandaları sis farı nasıl açılır bugün öğrendim daha sizin arabadan Tekrardan kazasız belasız güzel günlerde kullanın.sağolun varolun gençler, çok daha iyileri sizin olsun inşallah.
@emert20 ve @Koraykaya da şahit, bu kadar üst donanım bir otomobile hiç sahip olmadık. Hatta yolcu bölümü hariç içine oturmadık bile. Sürekli olarak bir yönlerini keşfediyoruz
@emert20 'in keşiflerimizdeki desteği için de ayrıca teşekkürler
Eyvallah gözüm çok daha iyileri senin olsun inşalalh, senin araba da kasa olarak cidden temiz orası ayrı da jantlar da çok hoş beNe demek abi daha kurcalasak neleri çıkar kim bilir 6 yıldır bizde olan arabanın far kumandasıyla aynıydı kumandaları sis farı nasıl açılır bugün öğrendim daha sizin arabadan Tekrardan kazasız belasız güzel günlerde kullanın.[/QUOTE
Puhahahahahs beter olun
https://www.instagram.com/p/BiClEuNl6zC/