Yazısı geldisafjhsdfjsdfjdsg..Yakın zamanda bir rekabetçi atalım
Mx-5 güzel araba, kullanıp deneyimlemek isterdim. Yazıyı bekliyoruz
https://www.otopark.com/forum/threads/İnceleme-mazda-pist-günü-mazdapistgunleri.6868/
Yazısı geldisafjhsdfjsdfjdsg..Yakın zamanda bir rekabetçi atalım
Mx-5 güzel araba, kullanıp deneyimlemek isterdim. Yazıyı bekliyoruz
Hee o denk geldi bana mavi alacaktık kalmadıydı . Birazdan cekecem detaylarını.Bizim burdaki bayinin test arabasıydı
Geçmiş olsun maalesef çoğu kişi park halinde arabaya çarptıktan sonra kaçıyor telefon numarası bırakıp hasarı karşılamak isteyenlerin sayısıda bir elin parmaklarını geçmez, maalesef insanlık vasfını almamış bir çok kişi mevcut ,bu tip insanlara insan demeye de dilim varmıyor ama neyse...Taunusa arkadan vurmuslar. Tamponun saman gibi şeyleri ortaya çıkmış. Stop kırılmış. Tampon alt bağlantıları falan bozulmuş. Çok canımı sıktı bu durum bi yerden kulağıma falan gelirse ben de onların canini sıkacam. Eski kafalılık gibi gelebilir ama yemin ederim oğlumu 4 5 tane çocuk dövmüş gibi hissettim
Tampon zaten leş gibiydi, stoplari takım olarak değiştirecektim. Cart değişecek curt duzeltilecekti ama böyle bir şey neden yasiyorum ki? Zorunda miyim?Geçmiş olsun maalesef çoğu kişi park halinde arabaya çarptıktan sonra kaçıyor telefon numarası bırakıp hasarı karşılamak isteyenlerin sayısıda bir elin parmaklarını geçmez, maalesef insanlık vasfını almamış bir çok kişi mevcut ,bu tip insanlara insan demeye de dilim varmıyor ama neyse...
Böyle olaylar maalesef moral bozuyor inanın benim i10'nun arka tampona park halinde kaç kere çarptılar hatırlamıyorum zaten benim arabadaki çoğu ufak çizikler, göçükler park halinde iken çarpıp kaçanların eseri.Tampon zaten leş gibiydi, stoplari takım olarak değiştirecektim. Cart değişecek curt duzeltilecekti ama böyle bir şey neden yasiyorum ki? Zorunda miyim?
Çok teşekkür ederim hocam. İnsan maddiyati geçip manevi bağ kurunca farklı oluyor iste. 20 lira gaz aldım 5 lirasini dolum ağzından kaçırdı. Kızabiliyor muyum hayırBöyle olaylar maalesef moral bozuyor inanın benim i10'nun arka tampona park halinde kaç kere çarptılar hatırlamıyorum zaten benim arabadaki çoğu ufak çizikler, göçükler park halinde iken çarpıp kaçanların eseri.
Kaptanim bunu bende yapıyorum , ucuna nozul lazim geniş açılı atması için
ana sen bahsetmısmıydın bana unutmusum kusura kalma. memnunmusun sen an ıtıbarı ıle kullanıyormusun hala bugun aldım pompadan koctas tanda sonuc kotu cıktıKaptanim bunu bende yapıyorum , ucuna nozul lazim geniş açılı atması için
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaça yapıyorsun knkKaptanim bunu bende yapıyorum , ucuna nozul lazim geniş açılı atması için
İki dakikalik iş ne parasiKaça yapıyorsun knk
bırde sana zahmet puf noktasını alalım sendenİki dakikalik iş ne parasi
Kendime defalarca yaptim ama fazla hava basınca patliyor ya da bahçede ilaç için kullaniyorlar sonra yenisini alıyorum 10 vardır rahat . Şuanda babama kaptırdık kaliteli bir pompa vardi