Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki dakikalik iş :) ne parasi :D

Kendime defalarca yaptim ama fazla hava basınca patliyor ya da bahçede ilaç için kullaniyorlar sonra yenisini alıyorum 10 vardır rahat . Şuanda babama kaptırdık kaliteli bir pompa vardi :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk müşteri ben olayım yapsana bana şöyle en kalitelisinden :D Ücreti mukabilinde gebzeye gelince alırım :D

Abi taktiği vericem kendin yaparsin takıldığın yerde yardımcı olmaya çalışırım :)
Olmazsa yaparız da :)

Sıvı haznesinin max çizgisi ile pompanin kafasindaki hortumun ucu arasında tam ortadan bir çivinin çapında delik açıyoruz çivi ile .

Daha sonra pompanın ucuna yakın bir yerde (videodaki gibi) keçe olur , bulaşık teli olur , sık dokulu bir kumaş olur . Basıncı azaltmayacak şekilde birşey koyun araya , kopugunuzun kivamini bu ayarlayacak . az koyarsaniz köpürmez fazla koyarsaniz basınç düşer . 1-2 deneme ile uygun aralığı bulursunuz .

Bu pompalar noktasal atış yapiyor , geniş açılı atmiyor bu da bize pek Uygun değil .
110° gibi bir nozzle bulabilirsek işimizi çok kolaylasitir . İnternette var fakat ben ne ziraat dükkanlarinda ne de nalburlarda bulamadim .

ana sen bahsetmısmıydın bana :D unutmusum kusura kalma. memnunmusun sen an ıtıbarı ıle kullanıyormusun hala bugun aldım pompadan koctas tanda sonuc kotu cıktı
Estağfurullah kaptanim :)

Bu ürünler ilaçlama pompası olarak kullaniliyor , bizde bu tarz ürünler gerek epoca olsun gerekse Valet pro nun bu tarz bir ürünü var Dolar-euro kurlariyla geldiklerinden fiyatlari pahalıya geliyor .
Yoksa kim uğraşır bunlarla :)

f2b62c1f26d3a70d3b3dc01ed6e9e225.jpg

1397f764fe223eabac6dcc5b3c99bdba.jpg

İkiziyle buluşturduk :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...