Geyik Başlığı 4

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sağolun varolun gençler, çok daha iyileri sizin olsun inşallah.

@emert20 ve @Koraykaya da şahit, bu kadar üst donanım bir otomobile hiç sahip olmadık. Hatta yolcu bölümü hariç içine oturmadık bile. Sürekli olarak bir yönlerini keşfediyoruz :)

@emert20 'in keşiflerimizdeki desteği için de ayrıca teşekkürler :D
Hacım hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız, güzel günlerde kullanın inşallah. :)
 
Bizim arkadaşların genel müdürünün Giulia 1.5 ay sonunda servisten geldi. Robi bey şoföre depoyu fulle demiş adam benzincide gidip gelmiş. Bizim arkadaşın dayısına gidip araba yine titriyor demiş bi bakmislar arabanın lastiklerinden birinde 2 bijon yok diğer ön lastigininkiler de gevşek çıkmış. Birmot Zincirlikuyu yine formunda :D:D:D.
 
Son düzenleme:
Bizim arkadaşların genel müdürünün Giulia 1.5 ay sonunda servisten geldi. Robi bey şoföre depoyu fulle demiş adam benzincide gidip gelmiş. Bizim arkadaşın dayısına gidip araba yine titriyor demiş bi bakmislar arabanın lastiklerinden birinde 2 bijon diğer lastigininkiler de gevşek çıkmış. Birmot Zincirlikuyu yine formunda :D:D:D.
Oha:D bijon sıkmak nekadar zor olabilir ki?
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche
Ben buyutmedim yav genel dedim sana deel :D
images (1)-1.jpg
 
Bugun kararsiz bir arkadasa araba bakmak icin audi, volvo, porsche ve bmwye baktik, porschenin manuelini kullandim vites degistirirken mekanik sesi duymak cok zevkliydi, volvonun ocean race koltuklarina hasta oldum, audinin sadece Sline direksiyonlarini begendim :) bunlari kombinleyemiyormuyuz ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...