Laraya git sen yanlış tarafa gitmişindirAntalya çok sıkıntılı hız limiti 70 80. Etraf harp sonrası avrupa gibi yıkık sarkık ve dağınık .
Laraya git sen yanlış tarafa gitmişindirAntalya çok sıkıntılı hız limiti 70 80. Etraf harp sonrası avrupa gibi yıkık sarkık ve dağınık .
yaaa sen hayırdır müdürm ben kaçırdım mevzuyu sanırım ?
hayırlı olsun müdürüm güle güle kullanın, başlığını bekliyorumBabama 2008 A4 aldık hacım, bi süredir onu araba almaya ikna etme uğraşındaydım. Sağlam olsun premium olsun diyordum ancak o benim arabaya göz koymuş haldeydi onu alıp bana 147 mi alsak napsak diye düşünürken galerici bi arkadaşında a4 gördük. Hoşumuza gitti, aklımızda yokken audi aldık
Antalya çok sıkıntılı hız limiti 70 80. Etraf harp sonrası avrupa gibi yıkık sarkık ve dağınık .
Lara yolu kalp krizi geçirmelikAntalya çok sıkıntılı hız limiti 70 80. Etraf harp sonrası avrupa gibi yıkık sarkık ve dağınık .
Babama 2008 A4 aldık hacım, bi süredir onu araba almaya ikna etme uğraşındaydım. Sağlam olsun premium olsun diyordum ancak o benim arabaya göz koymuş haldeydi onu alıp bana 147 mi alsak napsak diye düşünürken galerici bi arkadaşında a4 gördük. Hoşumuza gitti, aklımızda yokken audi aldık
Hayırlı olsun müdür, kazasız belasız inşallahGünaydın herkese keyifli pazarlar huzurlu bi gün olur inşallah
Hayırlı olsun müdür, kazasız belasız.Babama 2008 A4 aldık hacım, bi süredir onu araba almaya ikna etme uğraşındaydım. Sağlam olsun premium olsun diyordum ancak o benim arabaya göz koymuş haldeydi onu alıp bana 147 mi alsak napsak diye düşünürken galerici bi arkadaşında a4 gördük. Hoşumuza gitti, aklımızda yokken audi aldık
Geçen hafta malum BABAMIN Fiesta'yı sattık. Az önce Leon'a binip gitti, yarın da tek kapı Corciyle İstanbul'a gidecek. Yaş 68 Vergisi az olsa, az yaksa Supra, GT-R bile alırBabam görse söver
Babama 2008 A4 aldık hacım, bi süredir onu araba almaya ikna etme uğraşındaydım. Sağlam olsun premium olsun diyordum ancak o benim arabaya göz koymuş haldeydi onu alıp bana 147 mi alsak napsak diye düşünürken galerici bi arkadaşında a4 gördük. Hoşumuza gitti, aklımızda yokken audi aldık
Bana sorulmadi ama ben ufak bir iki sey soylemek isterim. Fren diskleri v.s. agir bakimlari bmwden pahali, rutin bakimlar ayni hemen hemen..@Porsche Ceyhun, Porsche'nin parçaları pahalı mı? Biliyor musun? Bakım vs.
Bmw ne kadar ki hocam? Onu da bilmiyorumBana sorulmadi ama ben ufak bir iki sey soylemek isterim. Fren diskleri v.s. agir bakimlari bmwden pahali, rutin bakimlar ayni hemen hemen..
rutin bakim 500-1000 euro arasi aracin modeline ve bakimin ne kadar agir olmasina gore...Bmw ne kadar ki hocam? Onu da bilmiyorum
Türkiye fiyatları sağlam cep yakar ama yurtdışı fiyatlarını bilmiyorum. Hayırdır Macan falan mı sardıracan .@Porsche Ceyhun, Porsche'nin parçaları pahalı mı? Biliyor musun? Bakım vs.
Boxsterlere bakıyordum da. Bi sorayım dedimTürkiye fiyatları sağlam cep yakar ama yurtdışı fiyatlarını bilmiyorum. Hayırdır Macan falan mı sardıracan .