Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugun kararsiz bir arkadasa araba bakmak icin audi, volvo, porsche ve bmwye baktik, porschenin manuelini kullandim vites degistirirken mekanik sesi duymak cok zevkliydi, volvonun ocean race koltuklarina hasta oldum, audinin sadece Sline direksiyonlarini begendim :) bunlari kombinleyemiyormuyuz ?
Volvonun koltuğunu, audinin direksiyonunu porsche ye taksak:D hangi porscheydi?

911'in opsiyon koltuğu az da olsa Volvo'yu doldurur. Audi'nin direksiyonu Porsche'nin tırnağı edemez yav :rolleyes:
audinin direksiyonunu tasarim olarak begendik, kucuk alttan kesik direksiyon guzel duruyor, tam yuvarlak direksiyon artik bunaltti, porschede koltuk opsiyonu neler var bilmiyorum, showroomdaki 3 tane 911de ayni koltuklara sahipti.

Bu koltuktan bahsediyorum.
upload_2018-4-28_20-38-11.png

audinin direksiyonunu tasarim olarak begendik, kucuk alttan kesik direksiyon guzel duruyor, tam yuvarlak direksiyon artik bunaltti, porschede koltuk opsiyonu neler var bilmiyorum, showroomdaki 3 tane 911de ayni koltuklara sahipti.

Bu koltuktan bahsediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 12778
Hmm bu kotluk Turkiyeye opsiyon olarak dahi sunulmuyor. Zevk meselesi ama kombinasyonunu pek beğenemedim. Konfigurator de Porsche koltuk tipleri var.

Bizim arkadaşların genel müdürünün Giulia 1.5 ay sonunda servisten geldi. Robi bey şoföre depoyu fulle demiş adam benzincide gidip gelmiş. Bizim arkadaşın dayısına gidip araba yine titriyor demiş bi bakmislar arabanın lastiklerinden birinde 2 bijon yok diğer ön lastigininkiler de gevşek çıkmış. Birmot Zincirlikuyu yine formunda :D:D:D.
Hahahaha lastik takmak İtalyanların genel sorunu, pek şaşırmadım :D :D

10 milyon olması için uğraşıyorlarmış,
İstanbul Zihinsel Engelliler İçin Eğitim ve Dayanışma Vakfı (İZEV) hayata geçirdiği 'Hayvanlar ve Biz' projesi için Pink Floyd'un solisti Roger Waters'ın desteğiyle 'Another Brick in The Wall' şarkısına 30 farklı bireyle klip çekti. 10 milyon izlenme sayısına ulaşmaya çalışan İZEV, hedefe varıldığında Yaşam Köyü'nün kurulacağını duyurdu.
5 dakikamızı ayıralım lütfen :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...