Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lastikci yeni lastiklere 36 psi hava basmış. Yuksek hızda araba sallanıyordu. Araba fabrika verisi 32 psi oysaki.
Bu şekilde 1000 km sürmüşüm. Bu gün ilk ful depomu yaptım. Ne çıksa şaşarsınız.
1000 km ortalaması 6.3 çıktı. 1 litreye yakın tasarruf yapmış. 36 psi lastikler bana 1000 km yolda düz hesap 30 lira tasarruf sağlamış.. Ama tabi tekrara 32 psi indirdim. Yuzsek hızda cok rahatsız etti beni..

Lastikci yeni lastiklere 36 psi hava basmış. Yuksek hızda araba sallanıyordu. Araba fabrika verisi 32 psi oysaki.
1000 km ortalaması 6.3 çıktı. 1 litreye yakın tasarruf yapmış. 36 psi lastikler bana 1000 km yolda düz hesap 30 lira tasarruf sağlamış.. Ama tabi tekrara 32 psi indirdim. Yuzsek hızda cok rahatsız etti beni..
Abi bişey merak ediyorum, bizde ki yakıt fiyatlari avrupadaki gibi 1.2-1.4 civarında olsaydı yine şu anki halinde devam edermiydin?

IMG-20180430-WA0002.jpg

tabi ayrıca lastiklerin ortadan daha fazla erimesi de cabası

Selamlar forum, her gün downhill yapsak da hayatta kalacak bütçe dahilinde bi araba var mı piyasada?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...