Bu lastik basınçları çok tehlikeli ya.. Benim 32 psi olması gereken lastikler 36 olunca, çok tuhaf hissettim. Yeni lastikleride dandik felan heralde diye düşündüm bir ara.
okeyGuzel olurdu da disardayim be doktor
Liselilerle oynamıyorummmgelirim ama unranked kaldım haberin olsun bayadır oynamıyorum
esenyut marmara park değil mi? Eğer orasıysa nasıl becermiş salaklar.Bugün Marmara Parkın orada Mercedes patladı. Sanırım E180 modeliydi. Sol taraf neredeyse komple gitmişti. Tahminim direğe girdiler. Artık nasıl başardılarsa bilemiyorum. Başka araç yoktu kazaya karışan. Spin falan attılar heralde.
Saat: 3-4 civarlarındaydı.
disardaydim doktorum yav yeni gordum mesajini baska zaman inssCs gelin @byilmaz @mustafa.e
Cok sasirdim hala s3 un gunumuzde ayakta durmasina.daha once orjinal rom mu kullaniyordunuzGalaxy S3 telefonum çok kasıyor, custom rom olarak ne önerirsiniz?
Cok sasirdim hala s3 un gunumuzde ayakta durmasina.daha once orjinal rom mu kullaniyordunuz
Hala ayakta kaldığına ben de şaşırıyorum. Aldığımızdan beri stock rom kullanıyoruz çok fazla kasma donma yapıyor. İnternet'te yüzlerce custom rom var ama hangisi stabil çalışıyor bilmiyorum. Daha az ram ve pil tüketen hafif ve performanslı bir rom lazım.Cok sasirdim hala s3 un gunumuzde ayakta durmasina.daha once orjinal rom mu kullaniyordunuz
Aslinda program yuklenmezse whatsapp facebook haric stock romda kasma yapmayacaktir. Cunku gunumuzdeki cogu programin kullandigi alt yapi s3 e uyumsuz.Hala ayakta kaldığına ben de şaşırıyorum. Aldığımızdan beri stock rom kullanıyoruz çok fazla kasma donma yapıyor. İnternet'te yüzlerce custom rom var ama hangisi stabil çalışıyor bilmiyorum.
Var arkadas ilk ciktiginda ne bicim satmistiBendeki duruyo evde çalışıyor da vallaha S3 adamdır ya reistir
Galaxy S3 telefonum çok kasıyor, custom rom olarak ne önerirsiniz?
Var arkadas ilk ciktiginda ne bicim satmisti
evet uyumsuz ama android bir telefon olunca kullanıyoruzAslinda program yuklenmezse whatsapp facebook haric stock romda kasma yapmayacaktir. Cunku gunumuzdeki cogu programin kullandigi alt yapi s3 e uyumsuz.
Gerçekten eski tocuhwiz'ler berbat bir şey. cyanogen kullandığın da herhangi saçma sapan bir sorun oldu mu?6.0.1 cyanogen atabilirsin rom olarak daha ileri sürüm geldi mi bilmiyorum ben s3 ü bıraktığımda en son bu vardı Ama yap cyanogen kurtul stock touchwizden.