Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün Marmara Parkın orada Mercedes patladı. Sanırım E180 modeliydi. Sol taraf neredeyse komple gitmişti. Tahminim direğe girdiler. Artık nasıl başardılarsa bilemiyorum. Başka araç yoktu kazaya karışan. Spin falan attılar heralde.

Saat: 3-4 civarlarındaydı.

Son düzenleme:
Bugün Marmara Parkın orada Mercedes patladı. Sanırım E180 modeliydi. Sol taraf neredeyse komple gitmişti. Tahminim direğe girdiler. Artık nasıl başardılarsa bilemiyorum. Başka araç yoktu kazaya karışan. Spin falan attılar heralde.

Saat: 3-4 civarlarındaydı.
esenyut marmara park değil mi? Eğer orasıysa nasıl becermiş salaklar.

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı kutlu olsun !

MadenciAnıtı111.jpg

Cok sasirdim hala s3 un gunumuzde ayakta durmasina.daha once orjinal rom mu kullaniyordunuz
Hala ayakta kaldığına ben de şaşırıyorum. Aldığımızdan beri stock rom kullanıyoruz çok fazla kasma donma yapıyor. İnternet'te yüzlerce custom rom var ama hangisi stabil çalışıyor bilmiyorum. Daha az ram ve pil tüketen hafif ve performanslı bir rom lazım.

Son düzenleme:
Hala ayakta kaldığına ben de şaşırıyorum. Aldığımızdan beri stock rom kullanıyoruz çok fazla kasma donma yapıyor. İnternet'te yüzlerce custom rom var ama hangisi stabil çalışıyor bilmiyorum.
Aslinda program yuklenmezse whatsapp facebook haric stock romda kasma yapmayacaktir. Cunku gunumuzdeki cogu programin kullandigi alt yapi s3 e uyumsuz.

Aslinda program yuklenmezse whatsapp facebook haric stock romda kasma yapmayacaktir. Cunku gunumuzdeki cogu programin kullandigi alt yapi s3 e uyumsuz.
evet uyumsuz ama android bir telefon olunca kullanıyoruz :D

6.0.1 cyanogen atabilirsin rom olarak daha ileri sürüm geldi mi bilmiyorum ben s3 ü bıraktığımda en son bu vardı :p Ama yap cyanogen kurtul stock touchwizden.
Gerçekten eski tocuhwiz'ler berbat bir şey. cyanogen kullandığın da herhangi saçma sapan bir sorun oldu mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...