Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@mcanerg çok geçmiş olsun abi İstanbul trafiği işte. Bizim de geçen gün araba evin önündeyken motorcunun biri düşüyor ve motor kayarak bizim arabanın arka sol tekere çarpıp sekiyor.
@motorsinann abi biz bi baktık bir şey yoktu lastikten sekmiş zaten janta gelmemiş , yine bir kontrol gerekir mi?

Son düzenleme:
Hocam araç hakkında bilgi verebilirseniz memnun olurum. Yürütme masrafları , yakıt , sürüş kabiliyetleri parasını hak ediyor mu filan .
Estoril mavi olanları çok beğeniyorum ama fiyatlar simdilik fazla gibi. 1.6 170 beygirlik motorla sunulsaymis çok daha keyifli olurmuş sanki
Şehiriçi 8-9 litre uzun yolda da 5±0.5 civarı yakıyor. Geçen yağ+yağ filtresi bakımına 700, fren hidroliği bakımına 250 lira verdim. Tabii ki diğer markalara göre çok servis fiyatları. Sürüşünü ben bayağı beğeniyorum. Burnu nereye isterseniz oraya gidiyor, önden kayma falan yaşatmıyor hiç. Kaliteli de hem iç hem alt aksam olarak. Motoru da dediğiniz gibi 1.6 170lik olsa çok iyi olacakmış ama 1.5'luk motora yazılımla da 165-170 civarı güç almak mümkün.

Şimdiki amacım daha ucuz bir araba alıp güzel bir şekilde modifiye etmek. İleride de bulabilirsem 228i almayı çok istiyorum. Karoseri, tipini falan çok beğeniyorum çünkü. Satılmazsa da artık yavaş yavaş bunu ele alacağım :)

@bt @DouglasAdams @Cenk özeti şimdi izledim de son 2 haftanın kahramanlarından muslera belirleyici olmuş. Negredo gomis ve belhandanın hücum saçmalıklarına karşılık linnes rodrigues nagatomo ve fernando ön plana çıkmış ona eyvallahta bizim defansın saçmalıklarına her kafa topunu taliscaya kaptırmalarına vs hep muslera engel olmuş. Bence maçın adamı muslera bile olabilir 90 dk izlemedim ama özetten bunu çıkardım ben. Muslera formdaysa kolay kolay yemez, formu devam ederse rahat bi şekilde şampiyonluğu da getirir
GS açık şekilde üstündü Beşiktaş'dan. Biri Babel biri Negredo ile pozisyon yakaladılar, Negredo atsa işin seyri değişebilirdi tabi. BJK Fenerbahçe maçının etkisinden çıkamamış hala.

Ankara_da Trafik on Instagram_ _Ulan ya --__BiKj9e.jpg

Muhtemelen son sahibi oluruz weekendin :)

Suanlik araba değiştirme mevzusu ciddi degil , bana kalsa yarin laguna 3 alirim ama babamın öyle vir düşüncesi yok :)

Octavialar surekli takibimde mk1 1.8T vardi bir aralar takip ettigim biraz masraf cikarma potansiyeli vardı . Turbo özen istiyor .
onun haricinde 1.9TDİ mk2ler hitlerler hepsine bakıyorum .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizimki de Hitler işte, 250k yı devirdi Maşallahı var ayı gibi arabadır üzmez, güvenlidir de.

Şehiriçi 8-9 litre uzun yolda da 5±0.5 civarı yakıyor. Geçen yağ+yağ filtresi bakımına 700, fren hidroliği bakımına 250 lira verdim. Tabii ki diğer markalara göre çok servis fiyatları. Sürüşünü ben bayağı beğeniyorum. Burnu nereye isterseniz oraya gidiyor, önden kayma falan yaşatmıyor hiç. Kaliteli de hem iç hem alt aksam olarak. Motoru da dediğiniz gibi 1.6 170lik olsa çok iyi olacakmış ama 1.5'luk motora yazılımla da 165-170 civarı güç almak mümkün.

Şimdiki amacım daha ucuz bir araba alıp güzel bir şekilde modifiye etmek. İleride de bulabilirsem 228i almayı çok istiyorum. Karoseri, tipini falan çok beğeniyorum çünkü. Satılmazsa da artık yavaş yavaş bunu ele alacağım :)
2.28 M performance egzozlarla birlikte çok keyifli olacaktır :)
Minimalist ve coupe tasarımları ben de çok seviyorum. Buna baktıktan sonra 4 Coupe ler çok kaba geliyor bana .Fiyatların istediğim seviyeye gelmesini bekliyorum simdilik :)
Jantlarıniz sportline donanımla gelen jantlar mi ?

2.28 M performance egzozlarla birlikte çok keyifli olacaktır :)
Minimalist ve coupe tasarımları ben de çok seviyorum. Buna baktıktan sonra 4 Coupe ler çok kaba geliyor bana .Fiyatların istediğim seviyeye gelmesini bekliyorum simdilik :)
Jantlarıniz sportline donanımla gelen jantlar mi ?
Aynen hocam stock jantlar. Pek sevemedim de jant paraları malum, 5 kağıt o 2 de lastik 7'ye falan geliyor değişmeye kalksak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...