Ben kesin gidiyorumEylülde Wrc'nin Türkiye ayağını izlemeye gitmeyi düşünen var mı ?
Tamam bende bir engel falan çıkmazsa gitmeyi düşünüyorum. 2 saatlik mesafeme koskoca wrc geliyor kaçırmak ayıp olurBen kesin gidiyorum
Gel gel görüşürüz ordaTamam bende bir engel falan çıkmazsa gitmeyi düşünüyorum. 2 saatlik mesafeme koskoca wrc geliyor kaçırmak ayıp olur
bizim ts850lerden biri yanaktan tamirliydi, babam 2 tane ts860 almış önlere, arkalara 850lere koycaz bi tanesi de yedekEvet kardeşim 1.560 liraya almıştım. Niye ki ?
İyi bakalım, kış gelince kullanıp bir bakarsınız sürüş sırasında ön ve arka farklı tepkiler veriyor mu diye. Eğer tepkilerde bariz farklar yoksa o şekilde de kullanılır.bizim ts850lerden biri yanaktan tamirliydi, babam 2 tane ts860 almış önlere, arkalara 850lere koycaz bi tanesi de yedek
zaten kışın uzun yola bile çıkmıyor araba doğru düzgün o yüzden çok zorlanmıyor lastikler. Maksat güvenlikİyi bakalım, kış gelince kullanıp bir bakarsınız sürüş sırasında ön ve arka farklı tepkiler veriyor mu diye. Eğer tepkilerde bariz farklar yoksa o şekilde de kullanılır.
İyi bakalım o zaman fazla bir sıkıntı olmaz. Zaten birbirinden tamamen farklı marka ve model lastikler değil, benzer karakterler gösteriyorlar. O yüzden sıkıntı olmadan kullanılır diye düşünüyorumzaten kışın uzun yola bile çıkmıyor araba doğru düzgün o yüzden çok zorlanmıyor lastikler. Maksat güvenlik
eyvallah abi sağolasınİyi bakalım o zaman fazla bir sıkıntı olmaz. Zaten birbirinden tamamen farklı marka ve model lastikler değil, benzer karakterler gösteriyorlar. O yüzden sıkıntı olmadan kullanılır diye düşünüyorum
Bugün servise götürdüm arabayı salıncak eğilmiş sanırım bir de rot bunlarla kalırsa iyi direksiyon kutusunda arıza varsa büyüyecekmiş ama bence 30 la giderken orda sorun olmaz gibi @motorsinann tabi bir de 18 m jant değişecek kenarı kırılmış
Bu arada sigorta araç verene kadar kullanmak için ikame x1 verdiler @fksarall
Garanti devam ediyor, bir de kaporta değil alt takım sözkonusu olunca mecbur borusana götürdüm, sadece alt takımda kalırsa 4-5k tutar direksiyon kutusu 10k civarı dedilerBorusana mı götürdünüz?Direksiyon kutusu sağlamsa bile tahmini 10k çıkar fiyat olarak
Garanti devam ediyor, bir de kaporta değil alt takım sözkonusu olunca mecbur borusana götürdüm, sadece alt takımda kalırsa 4-5k tutar direksiyon kutusu 10k civarı dediler
aynı fikirdeyim, direksiyonu döndürünce sorun olan teker dönmüyor sağlam teker normal dönüyor bir de 10-30km hızla oldu inşallah düşündüğüm gibidir ne diyeyim artık hayırlısı demekten başka yapacak şey yokİnşallah direksiyon kutusunda sorun yoktur.Yoksa masrafı ağır.
geçmiş olsun ben olsam çivi giren tekeri yaptırırken diğer tekeri söktürüp içine baktırırdımAnnem dün ters yön yazısını fark etmeyip tuzağa girmiş. Bütün tekerler sağlam indim baktım hepsine görebildiğim tek hasar sağ öndeki bu hasar, sorun olur gibi durmuyor ama yine de sorayım, sorun olurmu?Ekli dosyayı görüntüle 12809
Her işte bi hayır var derler ya, sağ arkaya çivi girmişEkli dosyayı görüntüle 12810
Sağolun, babamı ikna edebilirsem ilk firsatta halledicemgeçmiş olsun ben olsam çivi giren tekeri yaptırırken diğer tekeri söktürüp içine baktırırdım