Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim ts850lerden biri yanaktan tamirliydi, babam 2 tane ts860 almış önlere, arkalara 850lere koycaz bi tanesi de yedek :D :D
İyi bakalım, kış gelince kullanıp bir bakarsınız sürüş sırasında ön ve arka farklı tepkiler veriyor mu diye. Eğer tepkilerde bariz farklar yoksa o şekilde de kullanılır.

İyi bakalım, kış gelince kullanıp bir bakarsınız sürüş sırasında ön ve arka farklı tepkiler veriyor mu diye. Eğer tepkilerde bariz farklar yoksa o şekilde de kullanılır.
zaten kışın uzun yola bile çıkmıyor araba doğru düzgün o yüzden çok zorlanmıyor lastikler. Maksat güvenlik :D

zaten kışın uzun yola bile çıkmıyor araba doğru düzgün o yüzden çok zorlanmıyor lastikler. Maksat güvenlik :D
İyi bakalım o zaman fazla bir sıkıntı olmaz. Zaten birbirinden tamamen farklı marka ve model lastikler değil, benzer karakterler gösteriyorlar. O yüzden sıkıntı olmadan kullanılır diye düşünüyorum :)

Bugün servise götürdüm arabayı salıncak eğilmiş sanırım bir de rot bunlarla kalırsa iyi direksiyon kutusunda arıza varsa büyüyecekmiş ama bence 30 la giderken orda sorun olmaz gibi @motorsinann tabi bir de 18 m jant değişecek kenarı kırılmış
Bu arada sigorta araç verene kadar kullanmak için ikame x1 verdiler @fksarall

Son düzenleme:
Bugün servise götürdüm arabayı salıncak eğilmiş sanırım bir de rot bunlarla kalırsa iyi direksiyon kutusunda arıza varsa büyüyecekmiş ama bence 30 la giderken orda sorun olmaz gibi @motorsinann tabi bir de 18 m jant değişecek kenarı kırılmış
Bu arada sigorta araç verene kadar kullanmak için ikame x1 verdiler @fksarall

Borusana mı götürdünüz?Direksiyon kutusu sağlamsa bile tahmini 10k çıkar fiyat olarak

Annem dün ters yön yazısını fark etmeyip tuzağa girmiş. Bütün tekerler sağlam:D indim baktım hepsine görebildiğim tek hasar sağ öndeki bu hasar, sorun olur gibi durmuyor ama yine de sorayım, sorun olurmu?
IMG-20180501-WA0001.jpg

Her işte bi hayır var derler ya, sağ arkaya da çivi girmiş
IMG-20180501-WA0002.jpg
Toyotaya takılan lastiğe bile bişey olmuyor arkadaş:D

Son düzenleme:
Annem dün ters yön yazısını fark etmeyip tuzağa girmiş. Bütün tekerler sağlam:D indim baktım hepsine görebildiğim tek hasar sağ öndeki bu hasar, sorun olur gibi durmuyor ama yine de sorayım, sorun olurmu?Ekli dosyayı görüntüle 12809
Her işte bi hayır var derler ya, sağ arkaya çivi girmişEkli dosyayı görüntüle 12810
geçmiş olsun ben olsam çivi giren tekeri yaptırırken diğer tekeri söktürüp içine baktırırdım
bu arada tekerlerde yarılmalar başlamış en fazla 1 sezon dayanır o tekerler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...