İşini hastalık boyutunda iyi yapanlardanEkli dosyayı görüntüle 12943 40$a depo fullemek nedir ya
İşini hastalık boyutunda iyi yapanlardanEkli dosyayı görüntüle 12943 40$a depo fullemek nedir ya
Gerçekten iyi bu arabanın yakıt tüketimi 8-9 bin km ye gelmiş test aracıyla sürüşe çıkmıştım onun ortalaması da 8 litreydi baya iyi bir değer bence.6,6 l/100 km ortalama yakıt tüketimli 140 hp 4x4 iyi iş
ben amazon.de den çok fazla ürün aldım 30 euro üzeri kargo ücretsizdi anca bunu kaldırdılar amazon haziranda trye geliyor, o yüzden kalktığı söyleniyor, bir de yurtdışı gümrük vergisiz alışveriş limiti 20 yada 30 dolar-euroya düştü üzerine vergi ödüyorsun, amazon.de bunu peşin olarak senden alıyor gümrük vs uğraşmak zorunda kalmıyorsun, az tutarsa para iadesi yapıyorAmazon.com dan alışveriş yapan var mi? Karbüratör için açık hava filtresini (yuvarlak tip) hiç bir yerde bulamazken burada 20 dolara buldum. Araç 2.0 taunus 90 model
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B002Q28WH8/ref=psdcmw_15714151_t1_B00062ZDJ0
https://www.amazon.com/Spectre-Perf...8stz9sy68f8ut_ttl?_encoding=UTF8&s=automotive
Ürünler bunlar
iç malzeme kalitesi felaket6,6 l/100 km ortalama yakıt tüketimli 140 hp 4x4 iyi iş
Öyle ya. Suzuki low cost 4x4 low cost araba işini iyi beceriyor ama.Yakıt tüketimi düşük bakım maliyetleri 15 k km de bir vs vs. İşi işçilik değil yani değerlendirmeye yazmam beniç malzeme kalitesi felaket
Öyle ya. Suzuki low cost 4x4 low cost araba işini iyi beceriyor ama.Yakıt tüketimi düşük bakım maliyetleri 15 k km de bir vs vs. İşi işçilik değil yani değerlendirmeye yazmam ben
Suzukinin olayı olmayınca gözüme batmıyor.Daha kapıdan girerken galeriye masif plastik kokusu alırsın çünküAslında değerlendirmeye alınması gerekir malzeme kalitesi ve işçiliğin fakat arabanın geneli iyi olunca ve japon olunca çok da kaale almamak lazım
Suzukinin olayı olmayınca gözüme batmıyor.Daha kapıdan girerken galeriye masif plastik kokusu alırsın çünkü
o kadar da kötü olmasın canım, dacianın bile daha iyiÖyle ya. Suzuki low cost 4x4 low cost araba işini iyi beceriyor ama.Yakıt tüketimi düşük bakım maliyetleri 15 k km de bir vs vs. İşi işçilik değil yani değerlendirmeye yazmam ben
Mazdanin ic mekani der susarimAslında değerlendirmeye alınması gerekir malzeme kalitesi ve işçiliğin fakat arabanın geneli iyi olunca ve japon olunca çok da kaale almamak lazım
Türkiye'de olmuş, kesin bu arabayı toplamışlardır.
Güneş yanığından dolayı komple boyalıHatta satmislardir agsgdgxgsh
3 te de hafif zayıf olan yerler de var da genel olarak kaliteli Mazda severizMazdanin ic mekani der susarim
Kavra beni yiğidim
Kavra beni yiğidim