İşte dacia yine avrupa markası suzuki japon low cost ve alt yapı markası.4x4-motor-şanzıman şasede iyidir çok iyidiro kadar da kötü olmasın canım, dacianın bile daha iyi
İşte dacia yine avrupa markası suzuki japon low cost ve alt yapı markası.4x4-motor-şanzıman şasede iyidir çok iyidiro kadar da kötü olmasın canım, dacianın bile daha iyi
Net alınır uygun fiyat.Mac uyumlu olsa ben de alırım
Yaz indirimlerinde alıcam ben.
Ah4 Al4nso gelmiş hoş geldin yArg4çİyaakşamlar
Mac adam mıdır doktor?Yooooksa sen de mi herhangi bir cafeye gidip kahve alıp ders çalışıyormuş gibi yapıyorsun fdlkdskldsNet alınır uygun fiyat.Mac uyumlu olsa ben de alırım
ben kısısel olarak ıc mekan kalıtesını golf ten gerıye koymam valla.her japon aynı degıl3 te de hafif zayıf olan yerler de var da genel olarak kaliteli Mazda severiz
Gloria jeans'e gidip tıp kitabını da yanında açıyorumMac adam mıdır doktor?Yooooksa sen de mi herhangi bir cafeye gidip kahve alıp ders çalışıyormuş gibi yapıyorsun fdlkdsklds
Ben de koymam da bagaj kompartmanındaki özensizlik hoşuma gitmiyor.İç mekanda çok farklı değiller zaten.İlerde alcak olsam ama kesin benzinli ve manuel alırım.ben kısısel olarak ıc mekan kalıtesını golf ten gerıye koymam valla.her japon aynı degıl
acaba torent mı baksak cok yuklendım ben steam vb yerlere yav 20 lırada az gercı bılemedım ama guzel alınır
Vayyy Gloria'cıyız demek.İzmir'e gelirsem bi kahveni alırım.Gloria jeans'e gidip tıp kitabını da yanında açıyorum
O büyük ihtimalle düzenlilik sevdiğin veya gözün alıştığı içindir.Mazdalarda genel bir asimetri ve göze acayip gelme durumu var.Alışınca kaliteli işçiliği mest ediyor farklı şeylerBen de koymam da bagaj kompartmanındaki özensizlik hoşuma gitmiyor.İç mekanda çok farklı değiller zaten.İlerde alcak olsam ama kesin benzinli ve manuel alırım.
Gel gel 5 kahveden 1 i bedavaya geliyor zaten.O bedava sanaVayyy Gloria'cıyız demek.İzmir'e gelirsem bi kahveni alırım.
Ah4 Al4nso gelmiş hoş geldin yArg4ç
Ben iskontoya hibe edilcek adam mıydım beee ah doktor ahGel gel 5 kahveden 1 i bedavaya geliyor zaten.O bedava sana
eh diyelim abi.HasTane ev kOşturuYOruz Tahmin edemiceğin bir şey berker Abi 2 gündür izmirde 5 dakka görebildim o kadar.şükür halimize adamım, hoşbuldum sen nasılsın
Hibe mi estağf. 5 kahveyi içi beleşi de iç dedim benBen iskontoya hibe edilcek adam mıydım beee ah doktor ah
Hadi hadi yeme beni Neyse her halükarda beleş kahve adamdırHibe mi estağf. 5 kahveyi içi beleşi de iç dedim ben
eh diyelim abi.HasTane ev kOşturuYOruz Tahmin edemiceğin bir şey berker Abi 2 gündür izmirde 5 dakka görebildim o kadar.