Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Net alınır uygun fiyat.Mac uyumlu olsa ben de alırım
Ping'ten gına geldi offline oyun iyi gelecek bir süre bana.
Gloria jeans'e gidip tıp kitabını da yanında açıyorum
Bende Starbucks'a gidip Mac'le Photoshop falan yapayım belki bişeyler düşer :P
Yaz indirimlerinde alıcam ben.
Valla kaç kere indirime girdi ama bu fiyattan altına düşmedi nedense yazın daha altına iner umarım :)
acaba torent mı baksak :D cok yuklendım ben steam vb yerlere yav 20 lırada az gercı bılemedım ama guzel alınır
Abi Torrent indirince de insan kendini alamıyor indirip duruyorsun sonra bilgisayara virüs istilası oluyor, o yüzden çare Steam :(
upload_2018-5-8_19-22-40.png

Beyler Californiadayim. Tesla model s ve model x çok ciddi şekilde artmış. Trafikte sürekli görüyorsunuz. Ona rağmen adamlar zarar açıkladı. Enteresan
Hadi model s zaten eskiden beri satılıyor. Ama model x in bu denli çok satılmış olması şaşırttı beni

Son düzenleme:
Ping'ten gına geldi offline oyun iyi gelecek bir süre bana.

Bende Starbucks'a gidip Mac'le Photoshop falan yapayım belki bişeyler düşer :p

Valla kaç kere indirime girdi ama bu fiyattan altına düşmedi nedense yazın daha altına iner umarım :)

Abi Torrent indirince de insan kendini alamıyor indirip duruyorsun sonra bilgisayara virüs istilası oluyor, o yüzden çare Steam :(
Ekli dosyayı görüntüle 12948
bi kupon yapalım alırız.

o zaman Lexus da iç mekanda kötü öyle mi :D
:D düz kontak yapınca böyle düşünülüyor da dediğim şey şu avrupalı bir markanın alt markası dacia ile japon bir markanın alt markası suzukinin işçilik kalitesinde avrupalı dacianın iyi olur çünkü para alt yapıya gidiyor o suzuki dediğimiz markada

:D düz kontak yapınca böyle düşünülüyor da dediğim şey şu avrupalı bir markanın alt markası dacia ile japon bir markanın alt markası suzukinin işçilik kalitesinde avrupalı dacianın iyi olur çünkü para alt yapıya gidiyor o suzuki dediğimiz markada
valla sen de vagcılar gibi cevaplar veriyorsun, japon fanı olmuşsun, sen nasıl diyorsan o doğru diyeyim o zaman

3/4 2. El Keman satıyorum ilgilenen olursa yazsın

Beyler Californiadayim. Tesla model s ve model x çok ciddi şekilde artmış. Trafikte sürekli görüyorsunuz. Ona rağmen adamlar zarar açıkladı. Enteresan
Hadi model s zaten eskiden beri satılıyor. Ama model x in bu denli çok satılmış olması şaşırttı beni
Adamlar uzun dönem için ciddi yatırım yaptılar fakat RnD olsun şarj ve bayi yatırımları olsun son zamanlarda azaldı, model 3 üretimi raya oturur gibi oldu yani kâra geçmeleri yakındır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...