Niye yarısını büyük yarısını küçük yazıyon la
Allah kolaylık versin
HaStAnE falan büyük harflerle belirtiyor ki unutmayalım o bir doktor
Niye yarısını büyük yarısını küçük yazıyon la
Allah kolaylık versin
o zaman Lexus da iç mekanda kötü öyle miİşte dacia yine avrupa markası suzuki japon low cost ve alt yapı markası.4x4-motor-şanzıman şasede iyidir çok iyidir
Ping'ten gına geldi offline oyun iyi gelecek bir süre bana.Net alınır uygun fiyat.Mac uyumlu olsa ben de alırım
Bende Starbucks'a gidip Mac'le Photoshop falan yapayım belki bişeyler düşerGloria jeans'e gidip tıp kitabını da yanında açıyorum
Valla kaç kere indirime girdi ama bu fiyattan altına düşmedi nedense yazın daha altına iner umarımYaz indirimlerinde alıcam ben.
Abi Torrent indirince de insan kendini alamıyor indirip duruyorsun sonra bilgisayara virüs istilası oluyor, o yüzden çare Steamacaba torent mı baksak cok yuklendım ben steam vb yerlere yav 20 lırada az gercı bılemedım ama guzel alınır
bi kupon yapalım alırız.Ping'ten gına geldi offline oyun iyi gelecek bir süre bana.
Bende Starbucks'a gidip Mac'le Photoshop falan yapayım belki bişeyler düşer
Valla kaç kere indirime girdi ama bu fiyattan altına düşmedi nedense yazın daha altına iner umarım
Abi Torrent indirince de insan kendini alamıyor indirip duruyorsun sonra bilgisayara virüs istilası oluyor, o yüzden çare Steam
Ekli dosyayı görüntüle 12948
Kupon yapıp almayı düşünüyorsan, ekle Steam'den göndereyim ben sana.bi kupon yapalım alırız.
5 liraya 4 oran patlatam da alimKupon yapıp almayı düşünüyorsan, ekle Steam'den göndereyim ben sana.
Bakın bunun adı dramdır.
Ekli dosyayı görüntüle 12949
düz kontak yapınca böyle düşünülüyor da dediğim şey şu avrupalı bir markanın alt markası dacia ile japon bir markanın alt markası suzukinin işçilik kalitesinde avrupalı dacianın iyi olur çünkü para alt yapıya gidiyor o suzuki dediğimiz markadao zaman Lexus da iç mekanda kötü öyle mi
valla sen de vagcılar gibi cevaplar veriyorsun, japon fanı olmuşsun, sen nasıl diyorsan o doğru diyeyim o zamandüz kontak yapınca böyle düşünülüyor da dediğim şey şu avrupalı bir markanın alt markası dacia ile japon bir markanın alt markası suzukinin işçilik kalitesinde avrupalı dacianın iyi olur çünkü para alt yapıya gidiyor o suzuki dediğimiz markada
Sana yaz indirimlerinde5 liraya 4 oran patlatam da alim
Sana yaz indirimlerinde
Adamlar uzun dönem için ciddi yatırım yaptılar fakat RnD olsun şarj ve bayi yatırımları olsun son zamanlarda azaldı, model 3 üretimi raya oturur gibi oldu yani kâra geçmeleri yakındır.Beyler Californiadayim. Tesla model s ve model x çok ciddi şekilde artmış. Trafikte sürekli görüyorsunuz. Ona rağmen adamlar zarar açıkladı. Enteresan
Hadi model s zaten eskiden beri satılıyor. Ama model x in bu denli çok satılmış olması şaşırttı beni
pekalavalla sen de vagcılar gibi cevaplar veriyorsun, japon fanı olmuşsun, sen nasıl diyorsan o doğru diyeyim o zaman
Üretim istenilen seviyede değil. Yakında batacaklar.Beyler Californiadayim. Tesla model s ve model x çok ciddi şekilde artmış. Trafikte sürekli görüyorsunuz. Ona rağmen adamlar zarar açıkladı. Enteresan
Hadi model s zaten eskiden beri satılıyor. Ama model x in bu denli çok satılmış olması şaşırttı beni
gelecen mı?Forumdakiler Ramazan toplanması yapıyor mu?