decathlona bak oradaki çadırları inceledim çok iyiler 2 seconds a bakabilirsinÇadırdan anlayan var mı gençler
decathlona bak oradaki çadırları inceledim çok iyiler 2 seconds a bakabilirsin
Aynen Decatlon iyidir ben oradan geçen sene iki çift ayakkabı bir tane de sırt çantası aldım hala ilk günkü gibi. Mutlaka bak kamp çadırı modelleri var bayağıooo fiyatlar da iyi gibi ben inceliyim bunları bi
Ölmeden önce nasıl binebilirizF90 M5 hakkında merak ettiğiniz şeyler varsa bekliyorum .
Onu Allah bilir be hacımÖlmeden önce nasıl binebiliriz
nasıl o kadar para biriktirebilirizF90 M5 hakkında merak ettiğiniz şeyler varsa bekliyorum .
Nazikçe binemezsin dedinOnu Allah bilir be hacım
Estagfrullah hacı yanlış anladın. Kader anlamında dediydim .Nazikçe binemezsin dedin
Öyle bi para yohhnasıl o kadar para biriktirebiliriz
decatlondan bak abi. Biz 390 tl gibi bi fiyata 4 kişilik ev gibi çadır aldık. Modeli de apenaz 4.1 olmalı ama o sana büyük. Benim anladığım kadarıyla sen birkaç günlüğüne kamp yapıcaksın. Decatlon hem uygun hem kaliteli. 2 seconds çadırları var onlar çok pratik.yav bildiğimiz kamp çadırı asdfasdf uygun fiyata kaliteli bişiler istiyorum da
Estağfurullah ne yanlış anlaması.Estagfrullah hacı yanlış anladın. Kader anlamında dediydim .