Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lOMoQb.jpg
Nickname bmw; pp toyota ; araba vw :D Kafam güzel oldu

Son düzenleme:
Madem otomobillerle ilgili paylaşım yapacaksınız bari düzgün yapın arkadaş... Daha Volkswagen yazmayı bilmiyorlar. Hadi sahibinden de ilan veren insanlar olsa bişey demek yanlış anlamayın ama yani insan bi iş yapıyorsa doğru yapmalı.
Daihatsu Terioslar geldiğinde motor kapaklarında Toyota yazıyordu.Olur öyle dua etsinler üzerine amblemi koymuşlar:D

Otopark.Com forum ahalisine teşekkürler...

Dün portbagaj aradığımı belirten bir mesaj atmıştım başka bir konu başlığına. Hemen sağ olsun bir arkadaşımız bu kısıma alıntı yaparak yazmamı söyledi. Yazar yazmaz birkaç arkadaşımız hemen internette arayışa girip linkler paylaştılar. Finalde her gün baktığım sitede her nasılsa gözümden kaçmış olan uygun fiyatlı bir ürünü görmemi sağladılar. O sayede belki 1 aydır süren arayışım ve yorulmalarım son buldu. Bu yüzden forum ortamlarını oldum olası sevmişimdir. Her şey daha samimi daha içten yapılıyor.

Bu sebeple içimden bir teşekkür etmek geldi.

Bagaj işi tamamdır satın aldım şimdi. Tekrar teşekkürler. :)
Otopark.Com forum ahalisine teşekkürler...

Dün portbagaj aradığımı belirten bir mesaj atmıştım başka bir konu başlığına. Hemen sağ olsun bir arkadaşımız bu kısıma alıntı yaparak yazmamı söyledi. Yazar yazmaz birkaç arkadaşımız hemen internette arayışa girip linkler paylaştılar. Finalde her gün baktığım sitede her nasılsa gözümden kaçmış olan uygun fiyatlı bir ürünü görmemi sağladılar. O sayede belki 1 aydır süren arayışım ve yorulmalarım son buldu. Bu yüzden forum ortamlarını oldum olası sevmişimdir. Her şey daha samimi daha içten yapılıyor.

Bu sebeple içimden bir teşekkür etmek geldi.
Ne demek abi çok mutlu oldum şu an, işin görülmüş oldu :) İsmim bir bana uğurlu değil zaten, yazdığım gibi ilan çıktı bir baktım fiyat da uygun attım hemen sana çok da bir şey yapmadım yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...