Nickname bmw; pp toyota ; araba vw Kafam güzel oldu
Son düzenleme:
Nickname bmw; pp toyota ; araba vw Kafam güzel oldu
Daihatsu Terioslar geldiğinde motor kapaklarında Toyota yazıyordu.Olur öyle dua etsinler üzerine amblemi koymuşlar
Ne fark eder yav
Bas bas reklamlarda farklı olanların arabası diyorlar. Ben fark göremedimNe fark eder yav
Bayi kirasi.
Silivri merkezden çayırdereye beycilere hallaçlıya vs giden yoluda benzetiyorum ben nurburgringe izlediğim kadarıyla.nurburgringi karadenizin köylere giden yollarina benzetirdim zaten, gece olunca daha bi öyle hissettim
Haziranda Anadolu yakasında Tesla Servisi açılacak söylentilere göre Zorlu da da store açılacak.Elon musk tweet atmış..
Tesla yıl sonunda ülkemizde.
http://www.webtekno.com/elon-musk-t...klama-bu-yil-turkiye-ye-geliyoruz-h45845.html
Bir de E300 yazmışlar. Yok E63 AMG olacaktı.Bunlar dolandirici, bir tanıdığımız bu arabayı nerdeyse aliyordu, satıcılar dolu tamiri gördüğünü soylememişler ve arabanın ekzpertize götürülmesini istememişler
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...koluman-cikisli-garaj-arabasi-552554079/detay
Bagaj işi tamamdır satın aldım şimdi. Tekrar teşekkürler.Valla ben de direk gördüm desem Olursa mutlu olurum abi, Dünyada bile bunu yapan yok megane coupeye port bagaj, bakalım nasıl duracak
Bagaj işi tamamdır satın aldım şimdi. Tekrar teşekkürler.
Ne demek abi çok mutlu oldum şu an, işin görülmüş oldu İsmim bir bana uğurlu değil zaten, yazdığım gibi ilan çıktı bir baktım fiyat da uygun attım hemen sana çok da bir şey yapmadım yaniOtopark.Com forum ahalisine teşekkürler...
Dün portbagaj aradığımı belirten bir mesaj atmıştım başka bir konu başlığına. Hemen sağ olsun bir arkadaşımız bu kısıma alıntı yaparak yazmamı söyledi. Yazar yazmaz birkaç arkadaşımız hemen internette arayışa girip linkler paylaştılar. Finalde her gün baktığım sitede her nasılsa gözümden kaçmış olan uygun fiyatlı bir ürünü görmemi sağladılar. O sayede belki 1 aydır süren arayışım ve yorulmalarım son buldu. Bu yüzden forum ortamlarını oldum olası sevmişimdir. Her şey daha samimi daha içten yapılıyor.
Bu sebeple içimden bir teşekkür etmek geldi.
Gide gile ezberledim yolları. Zevk alamamaya başlamıştım. Artık her Cuma yeni köyleri keşfediyorum. Hele de yola asfalt yeni dökülmüşse Corolla BMW M2 ye , MMT ZF8HP ye dönüşüyornurburgringi karadenizin köylere giden yollarina benzetirdim zaten, gece olunca daha bi öyle hissettim
Ne çadırı olduğunu belirtin de yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelimÇadırdan anlayan var mı gençler
Ben bi kere içine girmiştim kulübe gibiydiÇadırdan anlayan var mı gençler