Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav benim öyle profesyonel değil, yazın 4 arkadaş arabaya doluşup bi ege turu yapcaz da şimdiden ben kendime bi çadır alıp haftasonları tek başıma kafa dinleyeyim diyorum :D sıcak sıcak ben soğuk yağmur vs sevmem :D
https://www.decathlon.com.tr/arpenaz-kamp-cadiri--id_8347889.html

https://www.decathlon.com.tr/arpenaz-blackfresh-cadir-id_8357354.html
abi su ikisinden birini secebilirsin benim tavsiyem bu yonde olur. 2 seconds olanlari gormussundur bende de var, kapaninca tepsi gibi oluyorlar tasimasi zor, bagajda gereksiz yer kaplar tavsiye etmiyorum o yuzden. Bunlarin kurulumu cok basit zaten sova gerek yok 2 saniye falan :D :D isik gecirmeyen cadir da cok pahali gelmezse tavsiye ederim, sabah gunes vurdugunda cadira iyiki almisim dersin :D diger cadirin da avantaji disindaki bolme sayesinde esyalar icerde yer daraltmiyor ve yagmur vs falan olursa piknik tupu vs gibi seyleri de yagmurdan korursun orda :D eyorlamam bu gadar :D

bunlar survivor kampçılar için. Kamp mekanına göre bunlar arttırılıp azaltılabilir. Mesela bizim gittiğimiz yerde kafa lambasına gerek yoktu.

Biz bir çok yere gideceğimiz için risk almadık ve işimize de yaradı.

Ayrıca çadır alacaksan dikkat etmen gerek bir kaç temel özellik var.Mesela rahat etmek istiyorsan ve ilerde çok kullanırım diyorsan çadırı 1 kişi fazla olacak şekilde alman gerek yani 2 kişi kalacaksan 3 kişilik çadır alman lazım bu hem çadırın içine önemli eşyalarını çantanı vs koymana yarar hemde çocuğun olursa 3 kişilik bir çadırda 2 yetişkin bir çocuk rahat bir şekilde kalırsın.Diğer önemli husus ise çadırın havalanması,iyi havalanmayan çadırların içinde nem oluyor oksijen azlığı da eklenince sabah kalktığında her yerin tutulur ve halsiz hissedersin.Önünde göz ya da giriş bulunan çadırlar normal kullanıcı için ayakkabı koymak için ideal profesyonel kampçılar için karlı havalarda önünde yiyeceklerinizi ısıtmak veya karı eritip su sağlamak için tüp vb. şeyleri kullanmaya imkan veriyor diğer türlü çadırın içinde alev yakılmaması temel kurallardandır.Ayrıca çadır içinde yiyecek kesinlikle bulundurulmaz vahşi hayvanların hedefi olursunuz.Araştırması bile çok zevklidir,mesela ben elbise katlamayı öğrendiğimde ufkum iki katına çıkmıştı meğer bütün kampçılar biliyormuş;elbiselerini katlayarak değil dürüm gibi dürerek rulo haline getirip çantana bagajına yerleştirirsen acayip yer tasarrufu sağlıyor.

Son düzenleme:
4 gundur Alanya'dayim beyler. Bu ruslar ne kadar kaba millet aklim almiyor. Masada cakmak durur izin almadan gelip kullanirlar bir tesekkur bile etmezler. Ne sira biliyorlar ne alkol adabi. Bizim millet de cok kibar sayilmaz ama bunlarin yaninda bizim milletimiz kibarlik abidesi kalir. Ayrica hemen hemen hepsi gram ingilizce bilmiyor anlasamiyorsun da. Tamam benim de konusma dilim super degil ama derdimi anlatip anlayacak kadar bilmeme ragmen bunlar ' sandalye bos, masa bos, tesekkur ederim ' gibi kelimelerin bile ingilizce karsiligini bilmiyorlar. Sanirsin Afrika'nin ucra koylerinden gelmisler.
yıllarca biz g.tlerini kaldırdık normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...