Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Henüz kredi kartı dışında kart kırmışlığım yok ama denk gelirsem şu ince cüzdanlardan alıcam sadece 2-4 tane kart alıp arasınada biraz para sıkıştırıla bilenlerden. Sigarayla işim yok çok şükür o yönden çok rahatım. Kışın montumun ceplerini doldururum ufak defter ve silgi taşımayı seviyorum birde tam set cüzdan da arada işime yarıyor :)
Ince kartlik cuzdanlar cok pratik oluyor zaten. Benim cuzdan onlardan bir miktar buyuk. Defter silgi falan tasimam gerektigi zamanlarda ajanda tarzi kalem ve silgilerin koyulabildigi defterlerden tasirdim ama bunlardan artik kurtulmus olsam bile ruhsat, anahtarlar falan cepte tasinmiyor. Anahtarlar yuzunden kac defa kotlarin ic cebi sokuldu. Kotumun sag cebinde beyaz dikdortgen seklinde note 4'un izi cikti dusun artik :D

Bu bizim Turk kizlarini zerre anlamiyorum.. Yaninda ki kizin isikli, sekilli sukullu cantasini tasirsan delikanli derler ama kendin erkek cantasi tasirsan escinsel derler. Cuzdandan kotunun arka cebi yirtilmis, masanin ustune pres makinesinde preslenmis gibi cuzdan cikaran, cebinde 6 inc ekranli telefonun izi cikmis, ceplerinde bozuk paralarin zil gibi caldigi erkeklerden daha fazla hoslaniyorlar galiba. Kaliplardan her zaman nefret etmisimdir. Arabanin ruhsati, cuzdan, 2 paket sigara, arabanin anahtari, evin anahtari gibi seyleri nerenize sokacaksiniz affedersiniz ?
Aynen öyle abi, yazın ben de ufak bi çantam var onu taşıyorum genelde. Telefon cepte oluyor da, cüzdan, gözlük, kulaklık, anahtar, powerbank falan derken çanta şart.
Hocam bu çanta Kerimcan tarzı çanta mı? Çok şık deri çantalar var. Oldukça da modern ve şık duruyor. Ayrıca gayet sporda duruyor. Yabancı erkekler kullanınca no problem ama biz kullanınca ıyyyy :D
Çözümün kargo pantalonu:D yukarıda yazdığınız herşey sıkışmadan sığıyor, kitap bile koyuyorum bazen:D 400 sayfaya kadar rahatça sığıyor
IMG-20180512-WA0002.jpg

Ince kartlik cuzdanlar cok pratik oluyor zaten. Benim cuzdan onlardan bir miktar buyuk. Defter silgi falan tasimam gerektigi zamanlarda ajanda tarzi kalem ve silgilerin koyulabildigi defterlerden tasirdim ama bunlardan artik kurtulmus olsam bile ruhsat, anahtarlar falan cepte tasinmiyor. Anahtarlar yuzunden kac defa kotlarin ic cebi sokuldu. Kotumun sag cebinde beyaz dikdortgen seklinde note 4'un izi cikti dusun artik :D
Ruhsatı yanında mı taşıyorsun hocam sen? Benim ki hep araçta.

Eveet ucuza direksiyon temizliği yöntemini anlatıyorum sizlere toplanın toplanın
Malzemeler sadece nemli mikrofiber bez
Uygulama ise çok basit bastıra bastıra silin bütün direksiyonu.Şimdi size before after atıyorum
Before:
132efc2a145f1a4c2d21d1fca2723c3c.jpg

After
b79e16ce99b06964debec7a61a52622e.jpg

940fc63be13add207c12b7f9a6dce6e8.jpg
Bu urunun ismi ne kardesim ? Silerken hangi bezler kullanilabilir ? Bir de urunun icinde ki kimyasal direksiyonu zamanla yipratir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...