Yok la bediran paranoyak knkAnlamadım desem kanka dersten kalktım belki ondan, beyin patates
Bedo hani bensiz maydonoz yemiycektnHadi Hayırlı geceler cümleten
Yok la bediran paranoyak knkAnlamadım desem kanka dersten kalktım belki ondan, beyin patates
Bedo hani bensiz maydonoz yemiycektnHadi Hayırlı geceler cümleten
Manavgattayim abi denk gelirsek görüşmek isterim4 gundur Alanya'dayim beyler. Bu ruslar ne kadar kaba millet aklim almiyor. Masada cakmak durur izin almadan gelip kullanirlar bir tesekkur bile etmezler. Ne sira biliyorlar ne alkol adabi. Bizim millet de cok kibar sayilmaz ama bunlarin yaninda bizim milletimiz kibarlik abidesi kalir. Ayrica hemen hemen hepsi gram ingilizce bilmiyor anlasamiyorsun da. Tamam benim de konusma dilim super degil ama derdimi anlatip anlayacak kadar bilmeme ragmen bunlar ' sandalye bos, masa bos, tesekkur ederim ' gibi kelimelerin bile ingilizce karsiligini bilmiyorlar. Sanirsin Afrika'nin ucra koylerinden gelmisler.
E46 M3'te de kapalı orası, açık değil.E46 m3de de mühendisler o deliği ekledikten sonra hiçbir işe yaramadığını farketmisler sonradan ama güzel gözüktüğü icin bırakmışlar keske m2de de yapsalarmis.
Ben de açık diye biliyorum çamurluk ızgaralarını . Anlatan adamlar kanalında o deliğin aslında işe yaramadığını ama yine de o şekilde üretilmeye devam edildiğini duymuştumE46 M3'te de kapalı orası, açık değil.
Ben de arkasında delik olmadığını hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor olabilirim.Ben de açık diye biliyorum çamurluk ızgaralarını . Anlatan adamlar kanalında o deliğin aslında işe yaramadığını ama yine de o şekilde üretilmeye devam edildiğini duymuştum
Filmi izlemeyen varsa spoiler vermeyim de, o sahnede gözüm çok ciddi takıldı önde bi konuşma dönüyor. Arkada we will deep fry your kebab yazıyor [emoji23]Ekli dosyayı görüntüle 12999 Avengers cekimlerinde hüsnü kebap?
Delik var ama herhangi bi hava kanalı falan yok oraya yönlendirilmiş. Sadece boş delik duruyorBen de arkasında delik olmadığını hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor olabilirim.
Bende cok isterdim kardesim ama 5.gun doldu bugun ogleden sonra donuyorum maalesef. Insaallah bir dahakine kismet olursa guzel olurManavgattayim abi denk gelirsek görüşmek isterim
O da mı sahteymiş beE46 M3'te de kapalı orası, açık değil.
Hiç farketmedim ben onu aksiyona odaklanmıştımFilmi izlemeyen varsa spoiler vermeyim de, o sahnede gözüm çok ciddi takıldı önde bi konuşma dönüyor. Arkada we will deep fry your kebab yazıyor [emoji23]
Herkes bas bas bağırdı bu mala başın yanar diye inanmadı
Bazı şeyler illaki yaşanarak öğrenilmeli. Söylemekle olmaz bazen.Herkes bas bas bağırdı bu mala başın yanar diye inanmadı
Daha dun aksam @sinan la bunu konusuyoduk ne patladi die, ama biz uyardik, hem,de coooook uyardik.Herkes bas bas bağırdı bu mala başın yanar diye[emoji1] inanmadı[emoji1]