Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hız sabitleme, connectlerde bağımsız süspansiyon var, öyle açılan arka cam mı kalmış sanruf yok olsa iyi olurmuş motor bence daha önemli bir etken bir de fiyatı daha yüksek. Satış rakamı her şey değil, insanlar ticari daha uygun fiyatlı diye ya courier alıyor ya da madem öyle vw olsun diyip caddy alıyor. Biz de zamanında ford yerine vw seçmeyi düşünüyorduk 2007nin sonunda arada 10.000 lira civarı fark vardı vazgeçmiştik. Hâla fark devam ediyor.

Hocam biri 2.0 litre diğeri 1.5. Bunların yıllık vergilerin de fark oluyor mu?

Connect eskidi zaten beyler.. Makyajli versiyonu gelmek uzere. 8 ileri yeni tam otomatik sanziman, 1.5 ecoblue dizel motor ve 3 silindirli ( tek silindir kapamali ) 1.0 ecoboost motor geliyor. Apple carplay&android auto ozellikli sync 3 ekran, yan ruzgar stabilitesi, akilli hiz yardim sistemi, yaya algilama sistemi, HID bi xenon farlar v.b ozelliklerle gelecek ama en buyuk avantaji bana kalirsa 8 ileri tam otomatik sanzimana gecmis olmasi. O sebeple guncel connect coktan eskimis, hatta bu degisimlerden sonra ciddi eskimis oldu bile.

Genel olarak kamyonet diye geçtiği için fark olmayabilir tam bilmiyorum

MTV-2018-dgr.jpg

Bende bunu buldum da vergiler hangisine göre alındığı bilmediğim için bir şey diyemedim. Panelvan tam olarak ne oluyor?

Connect eskidi zaten beyler.. Makyajli versiyonu gelmek uzere. 8 ileri yeni tam otomatik sanziman, 1.5 ecoblue dizel motor ve 3 silindirli ( tek silindir kapamali ) 1.0 ecoboost motor geliyor. Apple carplay&android auto ozellikli sync 3 ekran, yan ruzgar stabilitesi, akilli hiz yardim sistemi, yaya algilama sistemi, HID bi xenon farlar v.b ozelliklerle gelecek ama en buyuk avantaji bana kalirsa 8 ileri tam otomatik sanzimana gecmis olmasi. O sebeple guncel connect coktan eskimis, hatta bu degisimlerden sonra ciddi eskimis oldu bile.

Caddy kıyaslama yaparsak gayet güncel kalıyor. :D

Caddy kıyaslama yaparsak gayet güncel kalıyor. :D
Bu alltrack caddy ne zaman cikti bilmiyorum ben. Makyajli falan mi onu da bilmiyorum. Hem o sebeple hem de yeni gelecek connect'in radikal farkliliklari var diye eskidi dedim. Bu segment pek hakim oldugum bir segment degil. Bunlardan birini surmuslugum bile yok ama bu piyasada binek - ticari bir ikisi var zaten :D

Bu urunun ismi ne kardesim ? Silerken hangi bezler kullanilabilir ? Bir de urunun icinde ki kimyasal direksiyonu zamanla yipratir mi ?

Abi direk nemli bezle bastıra bastıra sildim.Sadece su ve bez :D Bedavaya yani.Tabi ben bendeki deri temizleyiciyi de üstüne attım da atmadan da böyle oluyor.Bu sonuç sadece sula nemlendirilmiş bezle oldu.

Bu alltrack caddy ne zaman cikti bilmiyorum ben. Makyajli falan mi onu da bilmiyorum. Hem o sebeple hem de yeni gelecek connect'in radikal farkliliklari var diye eskidi dedim. Bu segment pek hakim oldugum bir segment degil. Bunlardan birini surmuslugum bile yok ama bu piyasada binek - ticari bir ikisi var zaten :D

Caddy neredeyse 15 senedir aynı şasiyle devam ediyor :D Sadece kabuk değiştirip önümüze sundular seneler boyu.

Testi görünce anılarım canlandı. Tam 1 sene 2013 model 2.0 140 lık tdi kullandık. Araba deli gibi gidiyor ve yol tutuyordu (Golf 5 öküzlüğü). Baya hor kullanılıyordu daha 30000 km de deli gibi trim sesi vardı. Hatta arkadaki bardaklık ve klima menfezleri kırılmıştı ve 140 lık emisyonlu motor karma tüketimi 9 litre civarındaydı. Sanırım bizim şuanki picasso yerine caddy aile aracı olarak düşünebilir. Bu arabanın binek arabalara göre 2 ciddi eksiği var. 1. si arka camların açılmaması ki bizim bundan önce bide 2006 model 1.9 tdi vardı onun sol arka kapısı bile yoktu :D 2.si ise uzun yolda arkası en ufak dalgalanma da ciddi çalkalanıyordu. Ama ön tarafta böyle bir sorun kesinlikle yok hatta 180 km hız da bile direksiyon hariç gayet güven veriyor.

Ekli dosyayı görüntüle 13005

Bagaja 4 kişi atınca sonuç bu :D O gün araba da tam 2 önde 5 arka koltuklar da 4 bagajda olmak üzere 11 kişi vardı. Kışın yokuşta hiç bana mısın dememişti :D
direksiyon hissi yorumu disinda altina imzami atiyorum :D

Abi direk nemli bezle bastıra bastıra sildim.Sadece su ve bez :D Bedavaya yani.Tabi ben bendeki deri temizleyiciyi de üstüne attım da atmadan da böyle oluyor.Bu sonuç sadece sula nemlendirilmiş bezle oldu.
Direksiyona dokunmaya cesaret edemiyorum derisi soyulacak diye. Zaten sorunlu bu konuda ben iyi bakiyorum diye kacinilmaz son erteleniyor hepsi o. Yeni direksiyon da 2-2.5 liraymis yuregim sizliyor :D

Kaplatırsın abi ne gerek var yeni direksiyona :D
Yenisinin malzemesi degisti malum. Onda soyulma problemi olmadigi icin gozum kayiyor surekli. Ama yetkilide benim adas var, o demisti 2 2.5 lira ne gerek var direksiyona vermeye, Eregli'de elif hanim direksiyon derisi dikiyor. Bende numarasi var direksiyonunu komple soyup istedigin kalitede deriyi cok iyi iscilikle diker dedi. Burada bayagi bilinen biri zaten dedi. Hem direksiyonun da kalinlasmaz dedi verdi bana telefon numarasini :D

Caddy şuana kadar sadece kozmetik değişikler geçirdi. 2003 den beri aynı araba.

direksiyon hissi yorumu disinda altina imzami atiyorum :D

Bana yüksek hızda direksiyon çok yumuşak gelmişti ondan öyle dedim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...