Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mervan T. haberlere çıktı. Arabasını almışlar elinden. Kaçakçılık soruşturması başlatacaklar heralde.
yüksek ihtimal başlatılır :)
Sorusturma baslatilali cok oldu, belki 1 aydan fazla oldu, Mervanin arabaya gumruk memurlari ve polis evine gidip el koydu. Ifadesini falan da almislar ama gec yansidi haberlere. Belki dava yeni acilmistir, haberi o yuzden simdi yapmislardir

Sorusturma baslatilali cok oldu, belki 1 aydan fazla oldu, Mervanin arabaya gumruk memurlari ve polis evine gidip el koydu. Ifadesini falan da almislar ama gec yansidi haberlere. Belki dava yeni acilmistir, haberi o yuzden simdi yapmislardir
Valla abi, tam sizin @sinan abiyle beraber hararetli bir şekilde üstüne basa basa açıkladığınız gümrük olayıyla ilgili videolar youtube da dolaşırken, hem de bu işi çok iyi tecrübe etmiş senin gibi birisinin öğütleri dinlemeyip bu işe girişen birisi için pek üzülemeyeceğim.:)

laaaağğğnnnn nası calısmyıom gece 2buçukta kurumdan eve geldimmmmmm !1111111!!!! :D :D :D

bir nöbetçinin isyanı...
@bt abi ben uyku uyuyamadım sinirimden :/

Günaydın gencolar
Duydum ki yokluğumda uykular kaçıyormuş. Haber salın, iyi geceler öbücükleri için geri geldim
upload_2018-5-12_20-1-6.png

Valla abi, tam sizin @sinan abiyle beraber hararetli bir şekilde üstüne basa basa açıkladığınız gümrük olayıyla ilgili videolar youtube da dolaşırken, hem de bu işi çok iyi tecrübe etmiş senin gibi birisinin öğütleri dinlemeyip bu işe girişen birisi için pek üzülemeyeceğim.:)
Mervan arabasina noldugunu anlatiyor !!! 7:20

Yep onlardan abi. 6 ileriler bozulmuyor evladiyelik diyebiliriz sıkıntı kuru kavramada var oda istanbul şartları için. Gerçi hoş golf 8 la kuru kavrama tarihe karışabilir.
Bozulmuyor, sıkıntısız demek pek doğru değil. Bizimkinde 60binde komple şanzıman değişti. Şu anda da 250binde garip sesler çıkarıyor o_O

6 ileri yaş kavramalar ciddili evladiyelik yani baya sağlam anlamında dedim zaten yoksa herşeyin bozulma ihtimalli illaki var.
Ya şöyle ki asla bir tork konvertörlü güveni vermiyor, evladiyelik diyemiyorum o yüzden. Bizim gibi araba alınca 10 yıl kullananlara gönül rahatlığıyla tavsiye edemem mesela.

Bugün 800km'de olan 2018 model i20 1.4 (otomatik) kiralayarak Hopa-Uzungol rotasinda gittim geldim. Yaklaşık 350km yolun ortalaması 6.6lt oldu. Uzungol yolunu tırmanırken motor zayıf kaldı,dizeller patır patır solladı(torkun gücü) . 5.vites 2000devirde 80, 2500devirde 96, 3000devirde 120 civari idi ama 3bin deviri sürekli çevirmek zordu motor sesi rahatsiz ediyordu. Oto. vites geçişleri güzeldi sapitmasi azdı. Bi manzara ile sonlandirayim yazıyı :)
IMG-20180512-WA0016.jpg

Bugün 800km'de olan 2018 model i20 1.4 (otomatik) kiralayarak Hopa-Uzungol rotasinda gittim geldim. Yaklaşık 350km yolun ortalaması 6.6lt oldu. Uzungol yolunu tırmanırken motor zayıf kaldı,dizeller patır patır solladı(torkun gücü) . 5.vites 2000devirde 80, 2500devirde 96, 3000devirde 120 civari idi ama 3bin deviri sürekli çevirmek zordu motor sesi rahatsiz ediyordu. Oto. vites geçişleri güzeldi sapitmasi azdı. Bi manzara ile sonlandirayim yazıyı :) Ekli dosyayı görüntüle 13023
Hocam araç makyajlı mi o kasalar 4 ileri tk ile geldi diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...