https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-e36-sw-s85b50-v10-507hp-swap-557727048/detay
Abiler yorumları alalım mı?
Abiler yorumları alalım mı?
vipte yapılır bunun yorumu, 165 bin tl ney lan ?
Parasinin sonuna kadar hak eden dünya çapında bir proje. Detay detay kalem kalem swap yapıldı buna.
Araba nerde ? Jantlardan araba görünmüyor. Alıcak olsam yapacağım ilk şey jantlarını değişmek olur. Sevdiğim kasa değil ve iyi durumda olduğunu söyleyemem (kişisel). Fiyatı bence pahalı ama somut bir kıyas yapılamaz çünkü alternatifi yok. Ben olsam bunun yerine gider eski kasa rs4 alırım motoru rektiyeler ve yıprananları yeniler kullanırım daha ucuza gelir 4 çeker canavarım olur.
O frenler başka bi türlü orjinal janrında sığmıyor ondan takıldıAraba nerde ? Jantlardan araba görünmüyor. Alıcak olsam yapacağım ilk şey jantlarını değişmek olur. Sevdiğim kasa değil ve iyi durumda olduğunu söyleyemem (kişisel). Fiyatı bence pahalı ama somut bir kıyas yapılamaz çünkü alternatifi yok. Ben olsam bunun yerine gider eski kasa rs4 alırım motoru rektiyeler ve yıprananları yeniler kullanırım daha ucuza gelir 4 çeker canavarım olur.
Abi normal e60lar zaten kaç para ki. Buna 165 çok değilvipte yapılır bunun yorumu, 165 bin tl ney lan ?
Uzun yolda 7.5 şehir içi 10 litre
Bu makina fazla iyi ya
Teşekkür ederim canım abicim Hepimizin hakkında hayırlısı olsun@yaso mezuniyet kutlamalarınızdaki iyi bayramlar pankartınız beni derinden etkiledi, sevgiler saygılar sunar meslek hayatınızda başarılar dilerim
Teşekkür ederim canım abicim Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Bavyeralı RS6 ...
SahinDeh dersin gitmez, çüş dersin durmaz. Bilin bu araba ne .
Başlık açtım abi ordan yürüyelim ama değil şayin .