Aslında araca çok ta soğuk değildim taa ki eldeki sigarayla gazlandığını ve aracın içinde fosur fosur içildiğini görene kadar.
Aslında araca çok ta soğuk değildim taa ki eldeki sigarayla gazlandığını ve aracın içinde fosur fosur içildiğini görene kadar.
Ambulansla asik atan o embesil kaza yapsa onun icin ambulans bile cagirmam. Hayir, ambulans olmasinin yaninda asik attigi bildigin ticari sprinter yani..https://www.instagram.com/p/BimKkNCFemp/
Abi ambulans'ın hasta yetiştirimeye çalıştığı yerde nasıl onunla yarışa girersin anlam veremiyorum ya .
Rs6 güçlü station bmw nin tırnağı bile olamaz. M5 in stationi hala uretilse keşke.Bavyeralı RS6 ...
Onun yerine Alpina var ama bi M5 değil.Rs6 güçlü station bmw nin tırnağı bile olamaz. M5 in stationi hala uretilse keşke.
Bmwciler olarak bir rs6 bir de S coupe konusunda maalesef elimiz çok kötü.Rs6 güçlü station bmw nin tırnağı bile olamaz. M5 in stationi hala uretilse keşke.
S coupe beğendiğim bi araba değil benim ya. Bana hatchback veya büyük sınıf station olcak. O tarz coupelar falan gereksiz geliyor banaBmwciler olarak bir rs6 bir de S coupe konusunda maalesef elimiz çok kötü.
Evet stock artı ustyapıları vs çok daha ağırlar.Ambulanslar genel olarak stock mu bilgisi olan var mı ?
Tarz ve kullanışlılık olarak benim de pek beğenmediğim bir model. 8Serisi çok iddialı gözüküyor bakalım neler olacakS coupe beğendiğim bi araba değil benim ya. Bana hatchback veya büyük sınıf station olcak. O tarz coupelar falan gereksiz geliyor bana
Gereksiz bir sınıf, o kadar büyük/ağır bir spor araba büyük saçmalık.S coupe beğendiğim bi araba değil benim ya. Bana hatchback veya büyük sınıf station olcak. O tarz coupelar falan gereksiz geliyor bana
Hacı aslında tam olarak bir spor araba değil GT olarak geçiyor onlar. Uzun yolda vs zahmetsiz sportif his versin diye yani .Gereksiz bir sınıf, o kadar büyük/ağır bir spor araba büyük saçmalık.
Aynen öyle de, ben gt olarak da station tercih ettiğim için bana gereksiz geliyor mesela. Hele sportif bi markanın station i olursa, bide yakışıklıysa...Hacı aslında tam olarak bir spor araba değil GT olarak geçiyor onlar. Uzun yolda vs zahmetsiz sportif his versin diye yani .
Station modeller ayrı ama ben GT'leri çok seviyorum. S Coupe yı bende beğenmiyorum ama yeni Continental GT DB11 falan üfff.Aynen öyle de, ben gt olarak da station tercih ettiğim için bana gereksiz geliyor mesela. Hele sportif bi markanın station i olursa, bide yakışıklıysa...
Benim için gereksiz, istediği kadar spor olsun o arabalar, gemi gibiler, hot hatch ten daha fazla zevk alırsın.Hacı aslında tam olarak bir spor araba değil GT olarak geçiyor onlar. Uzun yolda vs zahmetsiz sportif his versin diye yani .
Aga onları sokma listeye. Yoksa 911 de hatchback veya station değil ama favorim s coupe db11le falan kiyaslancak bi araba değil bence yaStation modeller ayrı ama ben GT'leri çok seviyorum. S Coupe yı bende beğenmiyorum ama yeni Continental GT DB11 falan üfff.
Hothatchler bas tacimiz canım bunlar genelde inceden emekliye çalan ağır abilerin arabaları biz daha genciz .Benim için gereksiz, istediği kadar spor olsun o arabalar, gemi gibiler, hot hatch ten daha fazla zevk alırsın.
Dediğin gibi ağır abi arabası veya şekilci gençlerimize uygunHothatchler bas tacimiz canım bunlar genelde inceden emekliye çalan ağır abilerin arabaları biz daha genciz .
Eyv abi düşünmen yeter.İnşallah şekerim, meslek hayatınıza dair elimden gelen desteği sunacağımı da iletirim. Bilgin olsun anam