Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
https://www.instagram.com/p/BimKkNCFemp/
Abi ambulans'ın hasta yetiştirimeye çalıştığı yerde nasıl onunla yarışa girersin anlam veremiyorum ya :mad:.
Ambulansla asik atan o embesil kaza yapsa onun icin ambulans bile cagirmam. Hayir, ambulans olmasinin yaninda asik attigi bildigin ticari sprinter yani..

Ayrica o ambulans soforune de buradan en guzel kufurlerimi yolluyorum. Hasta yetistireceksin diye baskalarinin canini tehlikeye atmaya luzum yok. Emniyet seridi diye bir sey var makas atmak ne demek ? O da yoksa yak sirenleri uza soldan.

Son düzenleme:
Aslında GT araçları sevmeme nedenlerimizden biri ben de dahil, spor araç hardcore bir spor olmalı düşüncesi, her ne kadar böyle düşünsem de lüks spor günlük kullanımda uzun yolda tek tabanca takılanlar için çok büyük konfor olurdu zannımca ama Türkiye'de henüz bu kültüre ulaşmak için çok yolumuz var.

Station modeller ayrı ama ben GT'leri çok seviyorum. S Coupe yı bende beğenmiyorum ama yeni Continental GT DB11 falan üfff.
Aga onları sokma listeye. Yoksa 911 de hatchback veya station değil ama favorim :D s coupe db11le falan kiyaslancak bi araba değil bence ya
O klasmanda mercedes amg gt. S coupe çok ayrı bişey. Harbi gereksiz

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...