Ugur kardeşimizi bildiğim kadarıyla cevapladım, senin de sorularını bildiğim kadarıyla cevaplayayım kaptan. Malum bizde makyajsızı var, arkadaşta makyajlısı var daha geçenlerde bindim, Mazda etkinliğinde de 3'ü tekrar kullandım.
- cam aydınlatma geldi. artık 4 cam da tek dokunuşla açılıp kapanan cinsten oldu. En büyük devrim
- bose ses sistemi eskisi ile aynı.
- aktif viraj aydınlatması Power sense donanımında var. Dinamik ön far viraj içine dönerek aydınlatıyor. Sonra basit bir önden kazada tramerin 20binlik oluyor
- G-vectoring bu kasaya geldi. Özellikle uzun virajlarda arabanın hızını eskisinden daha az hissediyorsun, en belirgin fark bu. Yol tutuşa etkiden ziyade sürücü ve yolcuların tedirginliği üzerine olumlu etkisini konuşabiliriz.
- anahtardan bagaj açma var da diğer sorduklarını bilmiyorum.
- bu da ekstra bilgi. makyaj öncesinde elektrikli katlanır aynalar sadece içeriden katlanabiliyordu. makyajdan sonra kilide entegre etmişler.
-- android auto & carplay mevzularını ben de merak ediyorum valla. servisten bizimkilere güncelleme gelecek, hepinize yükleyeceğiz demişler ama zamanı hakkında bir malumat yok.