Yeni alfa mı aldın abidostlar neler oluyor yav?
edit: bu pcde de kelime tahmini olsa güzel olur
Yeni alfa mı aldın abi
Abi öyle diyorlar eski telefonu yere düşürünce eğilip almaya üşenmişsin hemen 8 çakmışsın zaten bunu da duydumhe anasını satiyim bende para çok gibi canım sıkıldıkça alfa alıyorum asdfasdfsadfasdfasdf
Abi öyle diyorlar eski telefonu yere düşürünce eğilip almaya üşenmişsin hemen 8 çakmışsın zaten bunu da duydum
hakan 159'un fotosunu alalım artık
Bilmiorm artık :dbenim kulaklarda sıkıntı var tamam da seninkiler benden beter olabilir bi odyometri öneririm asdfasdf
Öğreten de yok
Guilia 2.0 almıs mudur izmir mengerlerden .Yeni alfa mı aldın abi
Taunusa 1.5 litre yurtdışından gelme antifiriz artı 3 litre saf su koyuldu. Bi sıkıntı çıkar mı? Korktuğum nokta tüp beyni buz gibi olmuş usta da kaynar su dök demiş. Dökmüşler ve normale dönmüş
Guilia 2.0 almıs mudur izmir mengerlerden .
En son baz bulmus bana soruyordu bende araştırdım en yakın İstanbul Birmotta vardı .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orhangazide yauvv yoldan geçerken 1-2 defa gördüm onu , internette de görüyorum .ora sana yakın, bana yakkın bursada var bi tane
Orhangazide yauvv yoldan geçerken 1-2 defa gördüm onu , internette de görüyorum .
Gri renk olam değil mi müdürüm .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim peder de antifiriz içerde dolaşsın diye çalıştırmış arabayı akü bitmiş. Takviyeyle kendine getirmisler