Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen ve vag grubu bi otomobili yan yana düşünemedim onu belirteyim......
Olur olur her türlü olur. Sunroof'a şimdiden vakumuyla bi kamera ayarlayalım. Şimdi çizgi viraj kasmaca filan da, iki bmw ayıkladı mı silkelenir makas şovlara başlar :D Siz makas videosunu verin, müziği montajı benden. Hatta hazırladım bile müziği

Olur olur her türlü olur. Sunroof'a şimdiden vakumuyla bi kamera ayarlayalım. Şimdi çizgi viraj kasmaca filan da, iki bmw ayıkladı mı silkelenir makas şovlara başlar :D Siz makas videosunu verin, müziği montajı benden. Hatta hazırladım bile müziği
Bmw'leri özel olarak ayıklarım bak onda haklısın :D Ama makas yok bende. Makas atacağıma direkt frene basarım. Makastan nefret ediyorum :D

Arkadaş şu ülkenin düşünce yapısına hastayım. Malum bazı belediyeler artık 1+1 dairelerin yapımına izin vermiyor. Neymiş türk aile yapısına örf ve adetlerine uygun değilmiş. Türk aile yapısına uygun olmayan şeyleri yapacak olanlar (zaten hepimiz mayoz bölünüyoruz) 1+1 dairede de yapar, yalıda da yapar, otelde de yapar, arabada da yapar, samanlıkta da yapar. Şimdi 90 m2lik 3+1 de var, 1+1 de birine izin ver, birine verme. Her işimiz şekilcilik başka bir şey değil.

Arkadaş şu ülkenin düşünce yapısına hastayım. Malum bazı belediyeler artık 1+1 dairelerin yapımına izin vermiyor. Neymiş türk aile yapısına örf ve adetlerine uygun değilmiş. Türk aile yapısına uygun olmayan şeyleri yapacak olanlar (zaten hepimiz mayoz bölünüyoruz) 1+1 dairede de yapar, yalıda da yapar, otelde de yapar, arabada da yapar, samanlıkta da yapar. Şimdi 90 m2lik 3+1 de var, 1+1 de birine izin ver, birine verme. Her işimiz şekilcilik başka bir şey değil.
İnşaat sektörüne gelene kadar ' Türk aile yapısına, örf ve adetlerine ' uygun olmayan neler neler var bu ülkede. Konuşturmasınlar şimdi bizi.

Müzik eksik müzik. Doğru müzikle beslenirsen makasın kralını atarsın. Sunroof'a bir öne bakan bi de arkaya bakan kamera ayarlayın, kayıtları bana verin.
O zaman harbiden patlarım. Makas nasıl atılır pek bilmem ben. Yani hiç alışkın değilim, müziğin gazına da gelirsem yazık olur insanlara :D

Ohaanassının... gözü. 1+1'e izin vermediklerini ilk kez duyuyorum. :mad:Örf adetlerimizde eskiden misafir evde ağırlanırdı. O zaman bütün restoranlar kapatılsın haydi bakalım. H.sonu dolup taşan avm'leri de kapatsınlar, hısım akraba ziyareti çok ihmal ediliyor.

Kisi kendinden bilirmis isi. Muslumaniz diye geziyorlar her bir kotuluk onlarda var ne yazik ki.

Ohaanassının... gözü. 1+1'e izin vermediklerini ilk kez duyuyorum. :mad:Örf adetlerimizde eskiden misafir evde ağırlanırdı. O zaman bütün restoranlar kapatılsın haydi bakalım. H.sonu dolup taşan avm'leri de kapatsınlar, hısım akraba ziyareti çok ihmal ediliyor.

Agalar tam metrekaresini hatırlamıyorum da Denizli'de de apart leşliğinin çoğalmasından ötürü belirli metrekare altı daireler için talep edilen ruhsatlara onay vermiyorlar Denizli'de de. dairenin ebatı neyse de free mode apart sistemine karşıyım detaylasrını isteyene dm'den anlatayım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...