çok mu kötü yav. Bende zenfone 2 laser var çok beğeniyorum. 2 senedir kullanıyorum. Arada fazla yüklwndiğim oluyo biraz kasma yaşıyorum ama genel olaral iyi bi telefon.Asus telefondan cekilirmi sence
Herhangi bir samsung ekraniyla yanyana koyunca anliyorsun. Bende normal zenfone 2 vardi 32 gb . Bi arkadas super amoled varken niye aldin dedi yanyana koyduk sonuc husran asus icin.çok mu kötü yav. Bende zenfone 2 laser var çok beğeniyorum. 2 senedir kullanıyorum. Arada fazla yüklwndiğim oluyo biraz kasma yaşıyorum ama genel olaral iyi bi telefon.
Huawei gayet iyi. Şöyle iyi: O daha önce hiç duymadığın işlemcileri kendileri üretiyor. Kirin yerine Mahmut da diyebilirlerdi yani. =) İşlemcileri kendileri ürettikleri için Donanıma uygun sürücüleri Android'e diğer markalara göre çok daha sağlıklı şekilde uygulayabiliyorlar. Apple'ın meşhur donanım-yazılım uyumunu o sayede yakalıyorlar. Arayüzü de standart Android'den çok farklı, kendileri neredeyse baştan yaratmış. Hatta o da iPhone'a çok benziyor Arayüze de EMUI diye isim vermişler. Samsung'un hep yaptığı hatayı yapmıyorlar, aşırı hantallaştıran ıvır zıvır yazılımlardan arınmış eli yüzü temiz telefonlar üretiyorlar. 2 yıldır hem annem hem babam p8 Lite modelini kullanıyor, gayet stabil. Ben de P10 Lite modeline göz koydum, ilk fırsatta alacağım. Mate10 Lite modelinin en temel farkı ekranın yeni moda akımına uyup çerçeve kadar yapılması (18:9) Kamerada filan da birkaç güzelliği olabilir. Bu "Lite" modelleri, amiral gemilerinin ekonomik çözümlüleri oluyor.Alacagimdan degil fantezisine bakiyorum telefonlara. Son zamanlarda huawei markasini cok duydum.bugunde her yerde mate 10 lite modeli indirimde diye haberi vardi. Tasarimi guzel ozellikler fena degil kullanan bilen varmi su markayi diye merak ettim. Nasildir sizce ? Ozellikle islemcilerini daha once duymadim baya ilginc geldi.
Daha iyisi kotusu muhabbetine hic girmiyorum. Benim su an favorim one plus 5t oda turkiyede pahali.(3000 civari )1900 lu fiyatlar gordum nette huawei icin merak ettim.
Çekilmezse ben sürgün edeceğim onları az kaldı. Kazayla düzgün yaptıkları telefonları yazılım güncelleyerek bozan bir firma. Onların ben canına kurban... bunu da buradan belirtmek isterim.Asus telefondan cekilirmi sence
mate 10 lite aklima yatti ama onda da hizli sarj yok. Birde usb c bile yok eski tip. Ufak tefek detaylar tabi ama gonlum one plus 5t de.oda turkiyede garanti ile gelmiyor parcasi yok vs.Huawei gayet iyi. Şöyle iyi: O daha önce hiç duymadığın işlemcileri kendileri üretiyor. Kirin yerine Mahmut da diyebilirlerdi yani. =) İşlemcileri kendileri ürettikleri için Donanıma uygun sürücüleri Android'e diğer markalara göre çok daha sağlıklı şekilde uygulayabiliyorlar. Apple'ın meşhur donanım-yazılım uyumunu o sayede yakalıyorlar. Arayüzü de standart Android'den çok farklı, kendileri neredeyse baştan yaratmış. Hatta o da iPhone'a çok benziyor Arayüze de EMUI diye isim vermişler. Samsung'un hep yaptığı hatayı yapmıyorlar, aşırı hantallaştıran ıvır zıvır yazılımlardan arınmış eli yüzü temiz telefonlar üretiyorlar. 2 yıldır hem annem hem babam p8 Lite modelini kullanıyor, gayet stabil. Ben de P10 Lite modeline göz koydum, ilk fırsatta alacağım. Mate10 Lite modelinin en temel farkı ekranın yeni moda akımına uyup çerçeve kadar yapılması (18:9) Kamerada filan da birkaç güzelliği olabilir. Bu "Lite" modelleri, amiral gemilerinin ekonomik çözümlüleri oluyor.
Çekilmezse ben sürgün edeceğim onları az kaldı. Kazayla düzgün yaptıkları telefonları yazılım güncelleyerek bozan bir firma. Onların ben canına kurban... bunu da buradan belirtmek isterim.
Kaptan o şekil, tüm modern güzelliklere sahip, Android'i güncel alan yeni nesil cihaz arıyorsan direk Nokia 8 derim. Android One'lardan bile daha hızlı aldı Android 8'i Üstünde Google Pixel sadeliğinde Android var. Öneririm.mate 10 lite aklima yatti ama onda da hizli sarj yok. Birde usb c bile yok eski tip. Ufak tefek detaylar tabi ama gonlum one plus 5t de.oda turkiyede garanti ile gelmiyor parcasi yok vs.
Gecen gun kilit tusu bozuldu c7 nin. Disaridaydim tum gun calismadi. Eve geldim sicak bi yere koydum calisti bahane bulamadim ben kendime.millet 8.0 aliyor telefona benim 7.0 yeni geldi. Apple 5s te biraktim asus zenfone 2 de samsung da baya bi iradeliydim ama a8 plus diye bisi cikcakti heveslendim guzel dedim 3000 civari bekleniyormus bir telefona o kadar vermeyecegimden samsung defteride kapaniyor.huawei guncellemede iyi servisleri guzelse alinabilir duruyor o fiyatlara.
ASUS telefon pazarından çekilmez.Asus telefondan cekilirmi sence
Google pixel ekran sorunundan almam (turkiyede yok daha elimde inceleme bile yapmadim ama arada ha bozuldu telefon diye heveslenip bakiyorum ezberledim ) ama cidden stock olarak bakilirsa guzel o.Kaptan o şekil, tüm modern güzelliklere sahip, Android'i güncel alan yeni nesil cihaz arıyorsan direk Nokia 8 derim. Android One'lardan bile daha hızlı aldı Android 8'i Üstünde Google Pixel sadeliğinde Android var. Öneririm.
servis konusunda şöyle bi bilgilendirme yapabilirimmate 10 lite aklima yatti ama onda da hizli sarj yok. Birde usb c bile yok eski tip. Ufak tefek detaylar tabi ama gonlum one plus 5t de.oda turkiyede garanti ile gelmiyor parcasi yok vs.
Gecen gun kilit tusu bozuldu c7 nin. Disaridaydim tum gun calismadi. Eve geldim sicak bi yere koydum calisti bahane bulamadim ben kendime.millet 8.0 aliyor telefona benim 7.0 yeni geldi. Apple 5s te biraktim asus zenfone 2 de samsung da baya bi iradeliydim ama a8 plus diye bisi cikcakti heveslendim guzel dedim 3000 civari bekleniyormus bir telefona o kadar vermeyecegimden samsung defteride kapaniyor.huawei guncellemede iyi servisleri guzelse alinabilir duruyor o fiyatlara.
Reklam degilse guzel marka ilgimi cektiservis konusunda şöyle bi bilgilendirme yapabilirim
ben uzun zamandır takip ediyorum. Reklam olsa söylerlerdi. Denemişler 30 dkda yapmışlar teslim etmişler. Ve kırmaya çalışıp kıramamaları beni hayretnettirdi. Huawei yapmışReklam degilse guzel marka ilgimi cekti
spora başlaGünaydın forum ahalisi. Şu sabah kalkma işini nasıl çözeriz ya. Bi türlü kalkamıyom.
Reklam degilse guzel marka ilgimi cekti
Yeni yılda kendinize hediye alacak mısınız? Var mı böyle adetleriniz? Özel günlerde kendinize hediye almak, ödüllendirmek gibi?