Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bankacı yuzunden 15 mılyar para kaybettık 4 ay once :D ya bankacı taksıcı galerıcı emlakcı bılmezsen saplayabılen meslekler gıbı sankı be :D
:D :D normalde bankacinin musteriyi yönlendirmesi portföy yoneticileri hariç istenmez bu sebepten :D portföy yöneticin bunu yaptı ise şubeyi birbirine katsaydin en yüksek faiz oranını kapardin ama evet o saydiklarinin hepsi öpücü neyseki geçmiş bir deneyim olarak kaldı :)

:D :D normalde bankacinin musteriyi yönlendirmesi portföy yoneticileri hariç istenmez bu sebepten :D portföy yöneticin bunu yaptı ise şubeyi birbirine katsaydin en yüksek faiz oranını kapardin ama evet o saydiklarinin hepsi öpücü neyseki geçmiş bir deneyim olarak kaldı :)
valla merak ettım ya senın acından bankanın ıc bakısını yalan yok :Dmerak ettıgım olaylardan bırıdır hanı neler döner neler dönmez :D

Son düzenleme:
valla merak ettım ya senın acından bankanın ıc bakısını yalan yok :D cıdden merak ettıgım olaylardan bırıdır hanı neler döner neler dönmez :D aynen bır bayancagız yaptı o hatayı . 3 aylıgına vermıstık sonrasında gunu dolmadan merkezı arayıp ozel bır oran ıstemesı gerekırdı yapmamıs. guncel paranın uzerıne eklemeden hesaplamıs vs 90 gun deyıp 84 olmus uzun ıslerdı banka ozur nıyetıne tabak canak takımı verdıde baya karıstırdık ortalıgı. sımdı 14 e yakın verıyorlar ozet olarak.
Bankalar arasını bırak şubeler hatta temsilciler arasında bile büyük savaş var. O yüzden sizin gibi ekstra faiz isteyenleri sevmezler kar marjını düşürürsün :D siz tabak çanak ile olayı tatlıya bağlamışsınız. 15k iyi para müdürü de yöneticiyi de kıvrandırabilirdiniz :D :D Yatırım yapıyorsan bitiş tarihini faiz isteme zamanını sen de takip edeceksin inanılmaz yoğunlukta kaçabiliyor o nedenle hata yapmasını yadırgamadım. Bankacı ne kadar tatlı dille size yaklaşıyorsa satmak istediği birsey vardır kesin :D Bi keresinde kasamda 1milyon üstü TL, 400k üstü dolar, 300k civarı euro vardı ama akşam çıkışta tavuk dürüme talim :D :D Bankacıların çoğu havalıdır ama çoğu da borç harç içindedir :D :D

Bankalar arasını bırak şubeler hatta temsilciler arasında bile büyük savaş var. O yüzden sizin gibi ekstra faiz isteyenleri sevmezler kar marjını düşürürsün :D siz tabak çanak ile olayı tatlıya bağlamışsınız. 15k iyi para müdürü de yöneticiyi de kıvrandırabilirdiniz :D :D Yatırım yapıyorsan bitiş tarihini faiz isteme zamanını sen de takip edeceksin inanılmaz yoğunlukta kaçabiliyor o nedenle hata yapmasını yadırgamadım. Bankacı ne kadar tatlı dille size yaklaşıyorsa satmak istediği birsey vardır kesin :D Bi keresinde kasamda 1milyon üstü TL, 400k üstü dolar, 300k civarı euro vardı ama akşam çıkışta tavuk dürüme talim :D :D Bankacıların çoğu havalıdır ama çoğu da borç harç içindedir :D :D
Abi o cok kotuymus be onca parayi bir arada gorsem ben cildiririm ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...