Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olum babamda bende birlessek 1 trilyonluk evi 10 senede anca aliriz lan hayretle izliyoruz gulduk biz heryer insaat kim alir la bu kadar dedik yuzde 80 doldu satildi. Turkiyenin cogu zengini ya istanbulda yada benim gozume cok batiyor

bizde toplasan yarısı etmez :D hayatta da alamayız zaten :D

Abi fakirim para filenmeye geldim

mafyaların yeni haraç toplama şekli mi bu :D

şimdi halkbankın görev zararı var açıklanan bir de amerikadaki davadan dolayı hisse taban, devletin kayırdığı bankayı batırmazlar geri yükselecek o yüzden bugün bi arkadaş alsak mı dedim ben de sorayım dedim forumda bilen var mı diye
bana bi arkadaş sasa 2 iken al demişti almadım şu an 10 :D
Hisse senetleri dip yaptıkları an yükselişe doğru geçer ve düşüş eğiliminin başladığı yere gelir bazen biraz da geçer. "Dip-Zirve Analizi" ile yatırım yapılacak senet seçimi yapılabilir. Halkbank 9 mayısta dip yapmış daha sonra zirveye de çıkmış, şu aşamada yatırım biraz risk taşıyabilir

Hisse senetleri dip yaptıkları an yükselişe doğru geçer ve düşüş eğiliminin başladığı yere gelir bazen biraz da geçer. "Dip-Zirve Analizi" ile yatırım yapılacak senet seçimi yapılabilir. Halkbank 9 mayısta dip yapmış daha sonra zirveye de çıkmış, şu aşamada yatırım biraz risk taşıyabilir
Ooo hosgeldin hosgeldin neler varmis be forumda :D

koza yı kaçırdık sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...