Sea zenginlikden bahsetmişsiniz ben geldim
Sen italya görmüş admsın olm
Sea zenginlikden bahsetmişsiniz ben geldim
Olum babamda bende birlessek 1 trilyonluk evi 10 senede anca aliriz lan hayretle izliyoruz gulduk biz heryer insaat kim alir la bu kadar dedik yuzde 80 doldu satildi. Turkiyenin cogu zengini ya istanbulda yada benim gozume cok batiyorasdfsadf ahahahaa bu efsaneydi
benim üstüme olan bi audi var başka da bişi yok
Abi fakirim para filenmeye geldimşşşşş italyan mafyası geldi dağılın
Olum babamda bende birlessek 1 trilyonluk evi 10 senede anca aliriz lan hayretle izliyoruz gulduk biz heryer insaat kim alir la bu kadar dedik yuzde 80 doldu satildi. Turkiyenin cogu zengini ya istanbulda yada benim gozume cok batiyor
Abi fakirim para filenmeye geldim
Yok la tekne isinden cekildik kar edebilmek cok uzun vadede oldu. Bize gore degilmis oyle isler. Sadece bir taraf ticaretten anliyordu onlarda pes edince bizde saldik be.sen asil su yeni alacagin arabayi sole aksamimiz senlensingemiciklerin vardı onları anlatsana
küçük 2+1ler 1den başlıyor, akıl alır gibi değil muazzam bir zenginlik transferi var son 10 yıldaOlum babamda bende birlessek 1 trilyonluk evi 10 senede anca aliriz lan hayretle izliyoruz gulduk biz heryer insaat kim alir la bu kadar dedik yuzde 80 doldu satildi. Turkiyenin cogu zengini ya istanbulda yada benim gozume cok batiyor
Hisse senetleri dip yaptıkları an yükselişe doğru geçer ve düşüş eğiliminin başladığı yere gelir bazen biraz da geçer. "Dip-Zirve Analizi" ile yatırım yapılacak senet seçimi yapılabilir. Halkbank 9 mayısta dip yapmış daha sonra zirveye de çıkmış, şu aşamada yatırım biraz risk taşıyabilirşimdi halkbankın görev zararı var açıklanan bir de amerikadaki davadan dolayı hisse taban, devletin kayırdığı bankayı batırmazlar geri yükselecek o yüzden bugün bi arkadaş alsak mı dedim ben de sorayım dedim forumda bilen var mı diye
bana bi arkadaş sasa 2 iken al demişti almadım şu an 10
Yazin italyaya gelen beni arasin opsunSen italya görmüş admsın olm
Haraç toplasam da zengin olsam bi silah falan alayım baribizde toplasan yarısı etmez hayatta da alamayız zaten
mafyaların yeni haraç toplama şekli mi bu
Ooo hosgeldin hosgeldin neler varmis be forumdaHisse senetleri dip yaptıkları an yükselişe doğru geçer ve düşüş eğiliminin başladığı yere gelir bazen biraz da geçer. "Dip-Zirve Analizi" ile yatırım yapılacak senet seçimi yapılabilir. Halkbank 9 mayısta dip yapmış daha sonra zirveye de çıkmış, şu aşamada yatırım biraz risk taşıyabilir
Sen de mi italyaya gitcenYazin italyaya gelen beni arasin opsun
Benim üzerime hiçbişey yok olm sende yine steam varmışBenim üstüme bi steam hesabım var
Kesinlikle . Kiralarda 2.5 dan asagi yok. Gercekten orta kesim neredeyse bitti ya fakirsin ya zengin artik.küçük 2+1ler 1den başlıyor, akıl alır gibi değil muazzam bir zenginlik transferi var son 10 yılda
Alfaya bincen 2 sene sonra lan itBenim üzerime hiçbişey yok olm sende yine steam varmış
Yep calisiyorum bu yaz artik gemide para bitti.Sen de mi italyaya gitcen
Kesinlikle . Kiralarda 2.5 dan asagi yok. Gercekten orta kesim neredeyse bitti ya fakirsin ya zengin artik.
koza yı kaçırdık sanırımHisse senetleri dip yaptıkları an yükselişe doğru geçer ve düşüş eğiliminin başladığı yere gelir bazen biraz da geçer. "Dip-Zirve Analizi" ile yatırım yapılacak senet seçimi yapılabilir. Halkbank 9 mayısta dip yapmış daha sonra zirveye de çıkmış, şu aşamada yatırım biraz risk taşıyabilir